Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam CALCIUL - MINERAL ANABOLIZANT
TREBUIE SA MERGEM LA CONTROL MEDICAL INAINTE DE A INCEPE SA FACEM ANTRENAMENTE?
METODE DE RENUNTARE LA FUMAT
FA SCHIMBARILE DE CARE AI NEVOIE!
EFECTELE NOCIVE ALE DIETELOR STRICTE


Nutritie Sportiva
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Lucru în România
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole CONCURSUL DA JOS BURTA, editia 2005
CUM TE ANTRENEZI DUPA CE RENUNTI LA TIGARI?
Reducerea grasimii din dieta
RECE SAU CALD ?
IGIENA INTIMA, RITUAL OBLIGATORIU PENTRU SANATATE
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Micul dejun - e important sau nu? Fierbinte
Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei! Dar... oare chiar este?rnAceasta este una dintre afirmatiile...
Citeste mai mult


calculator
slabire rapida cu nutritionist online

Sunteti aici :: Slabire » RISCURILE ASOCIATE CU UN PROCENT PREA MARE DE TESUT ADIPOS

RISCURILE ASOCIATE CU UN PROCENT PREA MARE DE TESUT ADIPOS


  • Cresterea tensiunii arteriale
  • Cresterea nivelului de colesterol total
  • Cresterea nivelului de LDL colesterol (colesterol "rau")
  • Cresterea riscului aparitiei problemelor cardiace
  • Cresterea riscului instalarii diabetului zaharat
  • Ateroscleroza (depunerea lipidelor in interiorul arterelor, popular "ingrosarea vaselor")
  • Agravarea osteoartitei
  • Favorizarea tulburarilor de coagulare si a aparitiei varicelor venoase
  • Tulburari gastrointestinale
  • Predispozitie mai mare pentru unele cancere
  • Reducerea timpului de reactie
  • Tulburari de echilibru si coordonare
  • Marirea susceptibilitatii fata de unele infectii
  • Capacitate mai redusa de vindecare a ranilor
  • Viata sociala si psihica cu probleme

Cum putem afla rapid daca ne incadram intr-o categorie cu risc crescut?

Efectuati urmatorul calcul simplu: Impartiti greutatea dvs. exprimata in kilograme la patratul inaltimii, exprimata in metri (de exemplu, 70 kg impartit la 1,65 m la patrat, adica 2,72). Ceea ce rezulta este Indicele Masei Corporale (BMI, Body Mass Index) si are urmatoarele valori:

IMC < 25 - greutate normala - fara risc

IMC = 26-29 - supraponderal - risc moderat

IMC = 30-35 - obez - risc mare

IMC > 35 - obezitate accentuata - risc foarte mare



Dr. Serban Damian

Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 38913 ori.



Micul dejun - e important sau nu?

20 Iunie 2022

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei! Dar... oare chiar este?

Aceasta este una dintre afirmatiile pe care le auzi frecvent cand vine vorba de regulile alimentare pentru o viata sanatoasa, inclusiv daca vrei sa slabesti.

In acest video vei afla daca masa de dimineata este cu adevarat importanta sau putem sa sarim peste ea!


Cum scapi de balonare?

13 Iunie 2022

Vrei sa stii ce trebuie sa faci ca sa scapi de BALONARE? Pana la urma, cine nu a fost balonat macar o data in viata lui?

Realitatea este ca balonarea e o problema digestiva frecvent intalnita, care produce disconfort. Senzatia de stomac plin si abdomenul umflat nu sunt deloc placute. Pentru a reduce balonarea sau a scapa de ea, este important mai intai sa stii ce o provoaca.

In acest clip iti voi vorbi despre principalele cauze ale balonarii, dar si despre ce trebuie sa faci ca sa previi sau sa scapi de balonare!


Cat inseamna prea multa sare?

6 Iunie 2022

Cata sare e bine sa mananci? Iti voi spune in acest clip!

Cuvintele sare si sodiu sunt adesea folosite ca sinonime, insa ele nu semnifica acelasi lucru. Sodiul este un mineral necesar organismului pentru mentinerea echilibrului hidroelectrolitic, conducerea impulsurilor nervoase si contractia musculara. Pe de alta parte, sarea de masa sau clorura de sodiu este un compus chimic format din 40% sodiu si 60% clor. Exista mai multe tipuri de sare alimentara, insa toate sunt cloruri de sodiu, iar nutrientii variaza foarte putin.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

EFECTELE NOCIVE ALE DIETELOR STRICTE EFECTELE NOCIVE ALE DIETELOR STRICTE
Daca bunicii nostri considerau ca a fi mai plinut arata ...
GENETICA IN LUPTA CU OBEZITATEA INFANTILA GENETICA IN LUPTA CU OBEZITATEA INFANTILA
Oamenii de stiinta, studiind hartile genomice pe mii de europeni ...


VIRUSUL OBEZITATII VIRUSUL OBEZITATII
Dupa cum stim deja cu totii si dupa cum vedem ...
CELULITA - O PRIVIRE CRITICA CELULITA - O PRIVIRE CRITICA
Celulita este numele - impropriu - sub care este cunoscuta ...


Alte articole despre Slabire






Pagina 10 din 12






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii