Home  |  Sitemap  |  Contact
Iti recomandam AVOCADO
Concursul Poftiti la slabit! editia 2008
METODE DE RENUNTARE LA FUMAT
CALCULATOR - RATA METABOLISMULUI BAZAL (RMB)
DERMATITA ATOPICA


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole ZOOTERAPIA
ANOREXIA NERVOASA
Riscuri asociate cu excesul ponderal
METODE NATURALE DE TRATARE A ARSURILOR SOLARE
CU PASI MARUNTI SPRE KILOGRAMELE IN MINUS
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Ce faci cand ai picioarele umflate? Fierbinte
Sistemul limfatic consta intr-o retea de vase, organe si ganglioni care strabat tesuturile corpului, colectand...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Servicii » Dr. Şerban Damian, specialist în nutriţie sportivă acreditat CIO
Servicii

Dr. Şerban Damian, specialist în nutriţie sportivă acreditat CIO


Dr_Serban_Damian_spe_55193.jpg

Sunt dr. Şerban Damian, specialist în nutriţie sportivă – mi-am făcut  specializarea în acest domeniu într-un program internaţional organizat de către Comitetul Olimpic Internaţional, dedicat medicilor, şi condus de către specialişti în nutriţie din cele mai mari universităţi ale lumii. Până în prezent, sunt singurul medic din România care a urmat acest program.

De asemenea, sunt absolvent al programului de Master “Nutriție și siguranță alimentară” organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București, pe care l-am terminat ca șef de promoție.

Sunt medic specialist în medicină de familie, absolvent al Facultăţii de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, membru al Colegiului Medicilor din Bucureşti.

În anul 2007 am înfiinţat Centrul Superfit unde acord consultanţă nutrițională (scădere/creştere în greutate, ameliorarea performanţelor sportive, recomandarea suplimentelor nutritive) şi de antrenament, atât publicului larg, cât şi companiilor private, sportivilor de performanţă, echipelor sportive, loturilor naţionale şi olimpice. În 2017 am extins activitatea centrului, adăugând serviciile pe care astăzi le oferim și le poți găși pe acest site, iar Centrul Superfit a devenit una dintre clinicile importante ce se ocupă cu creșterea performanțelor fizice.

În perioada 2016-2018 am fost nutriționistul Echipei Naționale de Fotbal a României, ocupându-mă direct de alcătuirea și supravegherea meniurilor și programelor de suplimentare pentru jucătorii lotului A. De asemenea, fac parte din Comisia Medicală a FRF.

De-a lungul timpului am fost preocupat să împărtășesc cunoștințele dobândite în pregătirea mea medicală și nutriționala. Am susținut zeci de seminarii de nutriție, am participat că lector la conferințe naționale de nutriție și medicină sportivă, am fost invitat la sute de emisiuni tv și radio la cele mai importante posturi din țară, am publicat sute de articole și trei cărți de specialitate, care s-au bucurat de succes. În 2003 am publicat volumul “Stretching, secretul flexibilităţii” la Editura Corint. În anul 2006 am publicat volumului “Superfit. Esenţialul în fitness şi culturism”, o carte la care am lucrat trei ani şi care a adunat cele mai importante informaţii din nutriţie, antrenament (de forţă şi cardio), slăbire, suplimente nutritive. În 2017 am publicat cartea „Ecuația slăbirii. Ghid de nutriție și antrenament pentru o viață de calitate„, un volum dedicat tuturor celor care vor să slăbească și să învețe să mănânce sănătos.

În prezent colaborez cu ProTV , dar şi cu alte televiziuni – Antena1, Antena3, KanalD, B1TV, DigiTV, TVR. Puteţi vedea o parte din înregistrări pe canalul meu YouTube.

În perioada 2013-2014 am realizat emisiunea de nutriţie sportivă “Superfit” la Radio Sport  Total FM.

 

De asemenea, am fost consultant de specialitate (fitness, nutriţie, medicină) şi redactor (senior colaborator) la prestigioasa revista Men’s Health, cu care am colaborat încă de la apariţia ei în presă românească.

În 2004 am lansat siteul www.doctor.info.ro, care s-a impus că una dintre cele mai importante surse de informaţii despre sănătate şi sport.

În 2008 am lansat primul site românesc dedicat nutriţiei sportive – www.nutritiesportiva.ro

Sunt alergător de maraton şi am participat la o mulţime de concursuri de alergare pe distanţe lungi. În 2008 am pus bazele Ro Club Maraton, primul club de alergare din România.

Sunt deschis oricăror colaborări sau schimburi de idei cu persoane sau asociații care au preocupări comune cu ale mele (precizez totuși că nu sunt interesat să intru în nicio rețea de tip MLM).

Dacă vrei să vii la o consultație, mă găsești la Centrul Superfit. Pentru programare sună-mă la 0722.616.785 sau programează-te online pe www.superfit.roDr. Serban Damian

Articol supervizat de Dr. Serban DAMIAN, nutritionist sportiv, Centrul de nutritie Superfit

slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii