Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole LEGATURA DINTRE FRIG SI RACEALA
CSID - Cum poti sa slabesti cu 5 mese pe zi si 1000 kcal
PAR SANATOS IN SEZONUL RECE
Stretching - fese - teorie
MIEREA, ALIMENTUL PERFECT
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Cum sa iti imbunatatesti VO2max Fierbinte
Dacă practici sport la nivel profesionist sau chiar amator, probabil că ești familiarizat cu termenul VO2max,...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Cum determinam consumul caloric
Stretching - gambe - teorie
9 SFATURI DE NUTRITIE
Valori nutritionale legume proaspete
Cafeaua si performanta sportiva
Sunteti aici :: Bucatarie » PRAJITURA CU NUCI

PRAJITURA CU NUCI


PRAJITURA_CU_NUCI_52623.jpgIngrediente

foi

faina 300 g
zahar 120 g
ouã 2
bicarbonat o lingurita

crema

smantana 250 ml
nuci macinate 750 g
zahar pudra 250 g
zahar vanilat 50 g
esenta de rom 50 ml

Mod de preparare

Foile: Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa aluatul obtinut la rece, de seara pana dimineata. A doua zi se imparte in trei si se coc trei foi pe dosul tavii.

Crema: Se pun ingredientele la fiert. Se amesteca bine, ca sa nu se prinda de fundul vasului. Se fierbe 15 minute si apoi se lasa la racit. Se adauga esenta de rom cand este aproape rece crema.

Asamblarea: Se umplu foile cu aceasta crema si se pune prajitura in frigider pana a doua zi. Se taie in patrate si se pudreaza cu zahar vanilat.

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

PRAJITURA_CU_NUCI_27137.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13384 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

PIZZA PIZZA
Ingrediente pentru aluat:- 600 g faina- un pliculet drojdie uscata- ...
PRAJITURA CU FRUCTE USCATE PRAJITURA CU FRUCTE USCATE
Ingredientefructe uscate taiate marunt 100 g nuci zdrobite mai mare ...


AYRAN AYRAN
Ayran (se pronunta "airan") este o bautura turceasca traditionala pe baza ...
OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE
Ingrediente:- 4-6 pulpe de pui- 1 ceapa- 2-4 cartofi- 1 ...


Alte articole despre Bucatarie






« 1 2 3 »
Pagina 2 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii