Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole Creatina
Impins de la piept cu haltera (priza ingusta)
ABDOMEN MAI PLAT CU EXERCITII EFICIENTE
STATUL JOS CRESTE RISCUL PENTRU OBEZITATE SI BOLI DE INIMA
EXERCITIILE PENTRU ABDOMEN - DE EVITAT DIMINEATA
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Aminoacizi sau proteine? Fierbinte
Suplimente proteice, aminoacizi, BCAA. Toate sunt promovate ca fiind bune în contextul antrenamentelor de...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam SECRETELE MERSULUI LA SALA
PRINCIPALELE CAUZE CE DUC LA ACCIDENTARE
METODE NATURALE DE TRATARE A ARSURILOR SOLARE
INTOLERANTA LA LACTOZA
POFTITI LA SLABIT! MARGARETA - CASTIGATOAREA CONCURSULUI
Sunteti aici :: Bucatarie » CHIFTELE DE PESTE

CHIFTELE DE PESTE


CHIFTELE_DE_PESTE_98974.jpgIngrediente

1 kg peste (Somn)
2-3 cepe
4-5 catei de usturoi
120 g faina
o legatura de patrunjel
ulei
sare
piper

Pestele se curata, se spala si se fileteaza. Se toaca apoi cu masina de tocat impreuna cu usturoiul si ceapa. Se pun ouale, sarea,piperul, pantrunjelul si se toaca marunt. Se pregatesc chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Pentru a va iesi cat mai bune este indicat sa folositi un peste care sa nu aiba foarte multe oase.


Reteta este oferita de www.bucataria.net


Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

CHIFTELE_DE_PESTE_56537.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13595 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii