Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole Metabolismul, motorul biochimic al organismului
SECRETELE POPOARELOR CARE NU FAC CANCER
CATEVA MODURI DE A ARDE 100 DE CALORII
MICUL DEJUN, CEA MAI IMPORTANTA MASA A ZILEI
ANIVERSAREA DE 1 AN A RO CLUB MARATON
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Aminoacizi sau proteine? Fierbinte
Suplimente proteice, aminoacizi, BCAA. Toate sunt promovate ca fiind bune în contextul antrenamentelor de...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ridicarea bratelor in lateral la cabluri
EMPATICII, AMATORI AI CURELOR DE SLABIRE
Minighid de alimentatie sanatoasa
CONSTIPATIA, O PROBLEMA FRECVENTA
Sunteti aici :: Bucatarie » PASTE CARBONARA

PASTE CARBONARA


PASTE_CARBONARA_80009.jpgIngrediente

* 150gr bacon afumat
* 150 gr cascaval
* 2 linguri smantana
* un ou
* o ceapa medie/mica
* parmesan
* o lingura ulei masline
* paste (400g penne rigate)

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se taie ceapa marunt, baconul ca am avut felii, si cascavalul care era si el tot felii.

Amestecam bine smantana cu oul.

Intr-o cratita incinsa punem uleiul, calim ceapa jumatate de minut, adaugam baconul si calim putin. Punem smantana batuta cu oul si omogenizam bine. Adaugam si cascavalul si daca e nevoie putin lapte(50ml). Amestecam pana cascavalul e topit si totul este gata

Punem paste intr-o farfurie, sosul peste si presaram parmesan deasupra

Reteta oferita de www.bucataria.net


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 14434 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii