Sunteti aici :: Bucatarie » PASTE CARBONARA
PASTE CARBONARA
Ingrediente
* 150gr bacon afumat
* 150 gr cascaval
* 2 linguri smantana
* un ou
* o ceapa medie/mica
* parmesan
* o lingura ulei masline
* paste (400g penne rigate)
Mod de preparare
Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se taie ceapa marunt, baconul ca am avut felii, si cascavalul care era si el tot felii.
Amestecam bine smantana cu oul.
Intr-o cratita incinsa punem uleiul, calim ceapa jumatate de minut, adaugam baconul si calim putin. Punem smantana batuta cu oul si omogenizam bine. Adaugam si cascavalul si daca e nevoie putin lapte(50ml). Amestecam pana cascavalul e topit si totul este gata
Punem paste intr-o farfurie, sosul peste si presaram parmesan deasupra
Reteta oferita de www.bucataria.net

Acest articol a fost vizualizat de 16433 ori.
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii