Home  |  Sitemap  |  Contact



Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole EFECTELE NOCIVE ALE DIETELOR STRICTE
OBEZITATEA SI COMPLICATIILE EI
OBEZITATEA LA PACIENTII DIABETICI IN VARSTA
LA CHEREMUL SULTANULUI
STREETBALL - SPORTUL ELIBERARII
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Cum sa faci mai multa miscare Fierbinte
Mulți dintre noi ne petrecem mare parte a timpului stând în fața unui monitor, în mașină...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam CSID - Bucurati-va din plin de inghetata
Campionii Sanatatii, editia 2-a
RELATIA OBEZITATE - FERTILITATE
ABORDAREA PSIHOLOGICA A ACCIDENTARILOR
HIDROMELUL (MIEDUL SAU HRANA ZEILOR)
slabire cu nutritionist online gratis

Sunteti aici :: Bucatarie » PASTE CARBONARA

PASTE CARBONARA


PASTE_CARBONARA_80009.jpgIngrediente

* 150gr bacon afumat
* 150 gr cascaval
* 2 linguri smantana
* un ou
* o ceapa medie/mica
* parmesan
* o lingura ulei masline
* paste (400g penne rigate)

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se taie ceapa marunt, baconul ca am avut felii, si cascavalul care era si el tot felii.

Amestecam bine smantana cu oul.

Intr-o cratita incinsa punem uleiul, calim ceapa jumatate de minut, adaugam baconul si calim putin. Punem smantana batuta cu oul si omogenizam bine. Adaugam si cascavalul si daca e nevoie putin lapte(50ml). Amestecam pana cascavalul e topit si totul este gata

Punem paste intr-o farfurie, sosul peste si presaram parmesan deasupra

Reteta oferita de www.bucataria.net


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 16862 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii