Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole FACEBOOK, DEPENDENTA SECOLULUI XXI
NEGRESE DE POST
ANTRENAMENT DISTRACTIV, MERSUL PE ROLE
Ridicari pe varfuri
CISD - Atentie la fructele si legumele stropite cu pesticide
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Aminoacizi sau proteine? Fierbinte
Suplimente proteice, aminoacizi, BCAA. Toate sunt promovate ca fiind bune în contextul antrenamentelor de...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam TE AMENINTA VREO BOALA?
Stretching - gambe - exercitii set 2
COENZIMA Q10, VERIGA LIPSA IN TRATAMENTUL CANCERULUI?
MITURI
SPRINTURILE IMBUNATATESC PERFORMANTA AEROBA
Sunteti aici :: Bucatarie » PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)

PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)


PRAJITURA_CU_DOVLEAC_91086.jpg800 g dovleac

4 oua

350 g lapte praf

300 g zahar

2 lingurite scortisoara

1 lingurita ghimbir

225 g unt (topit)

100 g nuci maruntite (optional)

Frisca (optional)

 








Se amesteca dovleacul ras, laptele praf, zaharul, scortisoara si ghimbirul. Se pune amestecul intr-o tava inalta de placinta.
Peste acesta se adauga untul topit si se presara nucile. Se lasa in cuptor 1 ora la 170 grade. Dupa ce raceste, se poate servi cu frisca.

Valori nutritionale pentru 100 g preparat:

PRAJITURA_CU_DOVLEAC_93063.jpg

NU CONTINE GLUTEN!


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 15193 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii