Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole Psih. Oana Mihalcea
PASI MICI, REUSITE MARI
LIPODIZOLVAREA. SA TOPIM GRASIMILE!
ANTRENAMENTUL DUPA O ACCIDENTARE
Ion Oncescu (campion skandenberg)
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Cum sa iti imbunatatesti VO2max Fierbinte
Dacă practici sport la nivel profesionist sau chiar amator, probabil că ești familiarizat cu termenul VO2max,...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Concurs Petrom
CELULITA - O PRIVIRE CRITICA
Concurs Satisfactor
PREGATIREA ALIMENTELOR IN OBEZITATE
CHIFTELE DE PESTE
Sunteti aici :: Bucatarie » PASTE CU TON SI PUI AFUMAT

PASTE CU TON SI PUI AFUMAT


Articol_test_61754.jpgCompozitie:

- 250 grame paste integrale
- 250 grame rosii din conserva
- jumatate de ceapa medie
- o lingurita ulei
- o conserva cu ton in suc propriu
- 100 gr pui afumat



Pastele vor fi fierte al dente. Peste acestea se pune un sos facut din restul de ingrediente taiate bucatele.


Analiza nutritionala este raportata la 100 g de preparat:

PASTE_CU_TON_SI_PUI__58273.jpg



Daca aveti retete preferate pe care doriti sa le analizam din punct de vedere nutritional, va rugam sa le ni le trimiteti (compozitie in grame, descriere mod de preparare, fotografii ale preparatului).

 


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 7553 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 4 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii


(12 Martie 2010 22:57) Andrei a spus

Dupa preparare se face analiza ,sa se vada ce valori nutritive are ? I adevarat ca dupa tratarea termica se mai distrug din valorile nutritiva ale alimentelor ?

(9 Martie 2010 11:10) Dr. Serban Damian a spus

drsdamian at yahoo.com

Neaparat cu poza (originala, nu luata de pe vreun site)

(8 Martie 2010 17:09) Tibi a spus

Pe ce adresa trebuie trimise reteta?

(17 Februarie 2010 21:03) Iulia Adiana a spus

Interesant... cred ca voi incerca si eu dar cu paste de orez... sper sa iasa bune :D







Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii