NEGRESE DE POST
Ingrediente
- gem acrisor un borcan
- faina 2 cani si jumatate
- zahar 8 linguri
- cacao 4 linguri
- ulei un pahar
- bicarbonat 2 lingurite
- apa 500 ml
Mod de preparare
Ingredientele se amesteca foarte bine si apoi se incorporeazã borcanul cu gem.
Se unge tava si se toarna compozitia pentru prajitura.
Reteta este oferita de www.bucataria.net
Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:
Dr. Serban Damian

Acest articol a fost vizualizat de 14975 ori.
Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.
(14 Martie 2010 22:05)
Alexandra a spus
Arata delicios si merita incercata!
Arata delicios si merita incercata!
Articole din aceeasi categorie
Alte articole despre Bucatarie
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii