Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole OBEZ VS. OBEZA
ANTRENAMENTELE SI ACNEEA - MIT SAU REALITATE?
CSID - Riscurile colesterolului crescut la tineri
SA JUCAM TENIS!
DE CE NE INDRAGOSTIM DE PERSOANELE NEPOTRIVITE?
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Programul de slabire Superfit START2020 Fierbinte
Vrem să ai un început de an memorabil şi să treci printr-o transformare care să îţi aducă sănătate...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam CONSUM CALORIC PENTRU DIVERSE ACTIVITATI
SLABESTE PRIN HIPNOZA
COMPORTAMENTUL PASIV-AGRESIV - CUM IL RECUNOSTI?
Adductia picioarelor la cablu
PATRU ASPECTE ALE SLABIRII FARA STRES
Sunteti aici :: Bucatarie » PASCA FARA ALUAT

PASCA FARA ALUAT


Ingrediente

- praf de copt 1 pachet
- faina 3 linguri
- vanilie 2 lingurite
- branza de vaci 500 grame
- zahar 6 linguri
- unt/margarina 125 grame
- oua 6 buc.
- stafide inmuiate in coniac 50 grame

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca foarte bine cu jumatate de pachet de unt ( nu cu margarina). se adauga zaharul, branza de vaci, vanilia si faina. Se amesteca bine apoi se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma,stafidele si razatura de lamaie.

Se unge o tava cu unt si se rastoarna compozitia. se coace la foc mijlociu ( nu mare, dar nici mic) aproximativ 30 minute. se incearca cu scobitoarea pentru a vedea daca e coapta

Analiza nutritionala pentru 100 g produs:

PASCA_FARA_ALUAT_68479.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca foarte bine.)

Acest articol a fost vizualizat de 21160 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...


RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...
COZONAC COZONAC
- 1 kg faina - 300 grame zahar - 200 ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii