Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole PLEDOARIE PENTRU INCALZIRE
MEDICATIA ANTIINFLAMATORIE LA INDEMANA SPORTIVILOR
EXERCITII PENTRU UN GAT PUTERNIC
MINTE VERSUS CORP
CSID - Corp perfect in sezonul estival
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Teste medicale pentru fotbalisti Fierbinte
Ciprian Stoica este un fotbalist foarte pasionat de ceea ce face si mai ales foarte dornic sa impartaseasca si...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam METODA "HEAVY DUTY"
CSID - Gustarile in parc si riscul de obezitate
CONCURS!
Dietele bogate in proteine si cu putini carbohidrati
4 CAUZE SURPRINZATOARE ALE ANXIETATII
Sunteti aici :: Bucatarie » SUPA DE CEAPA GRATINATA

SUPA DE CEAPA GRATINATA


SUPA_DE_CEAPA_GRATIN_64557.jpgIngrediente


cepe 8

faina 1 lingura

unt 50g

paine bagheta 1/2

cascaval ras 80g

supa de legume 2L

vin alb sec 100ml

lichior de cirese 50ml

ulei de masline

sare

piper


Mod de preparare


Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt amestecat cu putin ulei de masline. Sarati si piperati. Acoperiti vasul in timpul acestei operatiuni care se face la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina, amestecati si lasati 1 - 2 minute sa se rumeneasca, apoi turnati 1,5 l din supa de legume, amestecand incontinuu in vas. Adaugati vinul si lichiorul si lasati sa fiarba la foc potrivit, 15 minute. Taiati painea in felii, prajiti-le pe ambele parti. Impartiti supa obtinuta in 4 castroane termorezistente. Puneti in fiecare castron cate 2 - 3 felii de paine prajita, presarate cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Puneti castroanele la cuptor, la foc iute, pana cand cascavalul se rumeneste putin. Presarati piper proaspat macinat in fiecare castron, inainte de servire. Supa de ceapa se serveste fierbinte, in castronul in care a fost preparata.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Analiza nutritionala pentru 100 g preparat:

SUPA_DE_CEAPA_GRATIN_26720.jpg



Dr. Serban Damian

Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13702 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii