Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole TATA SI FIICA, O RELATIE NEGLIJATA
IN FORMA DUPA SARBATORI
VINUL
EXISTA ARME CONTRA CELULITEI
TAE BO TE AJUTA SA SLABESTI
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Aminoacizi sau proteine? Fierbinte
Suplimente proteice, aminoacizi, BCAA. Toate sunt promovate ca fiind bune în contextul antrenamentelor de...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Ciclul greutatii
CELULITA
RISTI SA NU AI GRIJA DE INIMA TA?
BOALA FIBROCHISTICA MAMARA
Extensia bratelor din culcat, cu haltera
Sunteti aici :: Bucatarie » PRAJITURA CU FRUCTE USCATE

PRAJITURA CU FRUCTE USCATE


PRAJITURA_CU_FRUCTE__85029.jpgIngrediente

fructe uscate taiate marunt 100 g
nuci zdrobite mai mare 80 g
paine de secara 350 g
lapte 1 litru
oua 2
galbenus de ou 1 buc
lichior amaretto 50 ml
biscuiti amaretto/ovaz 80 g
zahar tos 100 g
zahar vanilat 2 lingurite
zahar praf 2-3 linguri
unt 100 g
pesmet 3 linguri
unt pentru uns tava

Mod de preparare

Asezati feliile de paine intr-un castron mai larg.

Fierbeti laptele si turnati-l fierbinte peste feliile de paine. Acestea trebuie sa fie in intregime acoperite de lapte. Lasati la racit. Zdrobiti biscuitii amaretto impreuna cu nucile, in bucati mai mari. Frecati cele 3 galbenusuri cu zaharul vanilat si cu zaharul tos pana obtineti o compozitie cremoasa. Stoarceti painea, sfaramati-o si adaugati-o in compozitie. Adaugati nucile si biscuitii zdrobiti, lichiorul si untul topit. Lichiorul si untul topit se pun alternativ, cate putin, ca uleiul la maioneza. Intre timp, compozitia se bate cu mixerul sau cu o furculita. Bateti albusurile spuma si cand aceasta se tine bine de tel, adaugati spuma in compozitia preparata anterior. Adaugati fructele uscate. Amestecati prin rasturnare.

Ungeti cu unt o tava (20x30cm), tapetati-o cu pesmet si turnati in ea compozitia obtinuta.

Coaceti prajitura la foc potrivit. Lasati-o la racit.

Taiati din hartie 8 benzi cu latimea de 4 - 5cm si lungimea de 40cm. Asezati oblic peste prajitura 4 benzi de hartie, la distanta egala unele de altele. Presarati prajitura cu zahar praf cernut prin sita. Peste acest strat asezati celelalte 4 benzi de hartie, tot oblic, invers fata de primele, la aceeiasi distanta intre ele. Presarati din nou zahar praf cernut.

Eliminati cu atentie benzile de hartie si veti obtine o decorare originala a prajiturii.

Puteti adauga cateva fructe uscate pentru culoare.

Reteta oferita de www.bucataria.net


Compozitie nutritionala pentru 100 g de preparat:


PRAJITURA_CU_FRUCTE__85988.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13281 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii