Sunteti aici :: Bucatarie » PIEPT DE PUI CU CARTOFI IN SOS ALB
PIEPT DE PUI CU CARTOFI IN SOS ALB
1 piept pui
4-5 cartofi
200 gr smantana
2-3 linguri unt
1 legatura patrunjel
Se fierb cartofii in coaja, se curata se taie cubulete si se aseaza intr-un vas de jena (sau o tava obisnuita).
Se fierbe pieptul de pui, se taie apoi fasii si se pune peste cartofi.
Se face sosul astfel: intr-o cratita se topeste untul, apoi se adauga smantana putin cate putin, amestecand continuu cu mare grija ca sa nu se taie, se da intr-un clocot si se asezoneaza cu sare si piper. Se toarna sosul obtinut peste cartofi si pui.
Se da la cuptor pentru 30 minute, apoi se presara patrunjelul tocat marunt. Daca va grabiti puteti sa puneti 5 minute la microunde. Se serveste fierbinte.
Reteta oferita de www.bucataria.net
Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:
Dr. Serban Damian

Acest articol a fost vizualizat de 19015 ori.
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii