Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole CUM ITI ALEGI ECHIPAMENTUL POTRIVIT
Ridicarea bratului in fata la cablu
CSID - De unde ne luam vitaminele
Proteinele
POFTITI LA SLABIT! MARCEL
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Promotia lunii decembrie 2020 Fierbinte
In luna decembrie, Centrul Medical Superfit iti ofera serviciile la un pret cu 25% mai mic!rnSi nu doar atat:...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Marius Rus (Ironman)
CORP FERM LA ORICE VARSTA
ALGELE COMESTIBILE
DESPRE STRES... NUMAI DE BINE?
ASPECTE ALE CADERII PARULUI
slabire cu nutritionist online gratis

Sunteti aici :: Bucatarie » PIEPT DE PUI CU CARTOFI IN SOS ALB

PIEPT DE PUI CU CARTOFI IN SOS ALB


PIEPT_DE_PUI_CU_CART_53036.jpg1 piept pui
4-5 cartofi
200 gr smantana
2-3 linguri unt
1 legatura patrunjel

Se fierb cartofii in coaja, se curata se taie cubulete si se aseaza intr-un vas de jena (sau o tava obisnuita).

Se fierbe pieptul de pui, se taie apoi fasii si se pune peste cartofi.

Se face sosul astfel: intr-o cratita se topeste untul, apoi se adauga smantana putin cate putin, amestecand continuu cu mare grija ca sa nu se taie, se da intr-un clocot si se asezoneaza cu sare si piper. Se toarna sosul obtinut peste cartofi si pui.

Se da la cuptor pentru 30 minute, apoi se presara patrunjelul tocat marunt. Daca va grabiti puteti sa puneti 5 minute la microunde. Se serveste fierbinte.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

PIEPT_DE_PUI_CU_CART_12507.jpg



Dr. Serban Damian

Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 18764 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii