Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam COSTUL DIETELOR COMERCIALE AMERICANE
AEROBICUL, UN MOD EFICIENT DE A ARDE GRASIMEA
REGIMURILE DE SLABIRE CU PUTINI CARBOHIDRATI
CSID - Floricele de porumb reduc riscul de boli cardiovasculare si cancer
Stretching - fese - exercitii set 3


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
OFERTA VERII
Fluturari la aparatul Pec Deck
ANTRENAMENTUL CU GREUTATI AMELIOREAZA CAPACITATEA DE EFORT AEROBIC A SPORTIVILOR SENIORI
Cum determinam consumul caloric
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Cea mai USOARA dieta de slabire Fierbinte
Ai incercat sa slabesti cu diferite regimuri, dar nu ai reusit sa te tii prea mult de ele? Poate simteai mereu...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Antrenament » SHBAM SI UGI, ANTRENAMENTE PENTRU 2013

SHBAM SI UGI, ANTRENAMENTE PENTRU 2013


SHBAM_SI_UGI_ANTRENA_69462.jpgSh'bam si Ugi sunt doua dintre cele mai populare programe de fitness care ar putea sa isi faca loc si in viata ta in 2013. Aceste doua programe te vor ajuta sa slabesti I sa te bucuri de o musculatura mult mai bine tonifiata, fara prea multa bataie de cap.

Sh'bam este un tip nou-nout de antrenament care presupune miscari simple, dar extrem de interesante de dans pe muzica latino si hip-hop. Este o metoda noua si benefica de a-ti modela corpul asa cum doresti, indiferent daca te pricepi sau nu la dans. Ugi este un alt tip complet de program care iti va lucre intregul corp si care se va baza pe folosirea unei mingi special creata pentru Ugi.

SH'BAM - ANTRENAMENT IN 45 DE MINUTE

Sh'bam este una dintre ultimele gaselnite in materie de antrenament pe care anul 2013. Muzica ce poate fi auzita in unele din cele mai populare cluburi din lume, remixuri ale unor melodii clasice si muzica latina moderna, toate acestea fac parte din playlist-ul Sh'bam. Fiecare sedinta de Sh'bam dureaza 45 de minute si o coregrafie noua, acompaniata de melodii noi si la moda este lansata la fiecare 3 luni. Miscarile sunt de o intensitate medie si isi gasesc inspiratia in antrenamentele de tip cardio; pe parcursul celor 45 de minute se ard in medie 506 calorii. Iata mai multe detalii despre Sh'bam.

CUM SE EXECUTA SH'BAM

O astfel de sendinta inmagazineaza 12 piese diferite, fiecare avand coregrafia ei proprie. Pe scurt, acest tip de antrenament trebuie privit ca si un dans de sine statator. Cursul va incepe cu instructorul care va realiza o incalzire de baza, incluzand umerii, pieptul, soldurile si chiar si degetele.

Urmeaza 35 de minute de combinatii de dans care nu sunt deloc complicate, dar care sunt extrem de placute, in timp ce pe fundal se aud cele mai fierbinti hituri de pe ringurile de dans. Miscarile executate la o intensitate sporita vor asigura un antrenament complet si complex. Timpul va zbura mai repede decat ti-ai putea inchipui, pentru ca te vei distra grozav alaturi de restul colegilor si partenerilor de dans. Intr-un final, exercitiile de tip stretching iti vor aduce ritmul cardiac la normal.

_

BENEFICIILE SH'BAM

Printre cele mai importante beneficii care pot fi culese de pe urma antrenamentului Sh'bam, se pot mentiona urmatoarele: avantajele antrenamentelor pe intervale, cu accent pe perioadele de varf ale acestor intervale, arderea de calorii si grasimi fara a executa un antrenament extrem de dificil, imbunatatirea considerabila a coordonarii, stimularea activitatii sistemului cardiorespirator. In plus, participantii la aceste cursuri pot de asemenea sa invete niste miscari noi de dans, in timp ce se simt bine, isi imbunatatesc starea de spirit si chiar socializeaza mai bine.

Daca vei participa la astfel de cursuri de cel putin 3 ori pe saptamana, ar trebui sa poti sa iti lucrezi si tonifiezi trupul exact cum vrei, pe nesimtite, fara a te plange de povara unor exercitii fizice mult prea solicitante, cum se intampla, probabil de cele mai multe ori la sala de forta.

Nu e nevoie sa te inarmezi decat cu o sticla de apa pentru a te hidrata corespunzator, un prosop, incaltaminte care sa iti permita sa faci o multime de miscari si rasuciri, si haine confortabile care sa iti permita un grad maxim de mobilitate.

UGI - ANTRENAMEN IN 30 DE MINUTE

Ugi este un alt tip de antrenament care va face ravagii in 2013. Dureaza nu mai mult de 30 de minute si combina exercitiile in forta cu cele cardio, dand nastere unei combinatii extrem de interesante si usor de pus in practica. Ugi poate fi practicat oriunde, si este rezultatul a doi anid e cercetari amanuntite care au condus la creearea mingii Ugi, o minge cu un design simplu, dar care inmagazineaza proprietatile unor mingi textile, dar si anti-stres. Programul de fitness Ugi poate fi executat 5 zile pe sptamana, cate 30 de minute per sesiune, si este alcatuit dintr-o serie de exercitii care dureaza cate un minut fiecare. Vorbim aici de nelipsita incalzire, exercitii de tip cardio, imbunatatirea fortei si a echilibrului. Toate aceste exercitii pot fi efectuate cu ajutorul mingii Ugi care are exact greutatea potrivita pentru a afce fata nevoilor individuale ale fiecaruia. Este o minge deosebit de versatila care iti permite sa te antrenezi intr-un spatiu de dimensiuni reduse.

Poti sa dai nastere unei varietati nelimitate de exercitii fizice pe durata a 30 de minute cu ajutorul acestei mingi, sau poti sa reduci la jumatate intervalele de antrenament si sa obtii o rutina de 15 minute.

_



Alexandra Igna

Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 48136 ori.



Cea mai USOARA dieta de slabire

18 Martie 2024

Ai incercat sa slabesti cu diferite regimuri, dar nu ai reusit sa te tii prea mult de ele? Poate simteai mereu ca iti era foame, erau greu de urmat sau nu-ti placeau alimentele propuse. Ei bine, se poate si altfel!

Exista diete de slabit eficiente, dar pentru care nu trebuie sa-ti dai viata si buzunarul peste cap. Azi plecam in cautarea dietei de slabit care da rezultate si pe care o poti tine fara mare dificultate.


Beneficiile consumului de aronia

11 Martie 2024

Ce este aronia si cum te ajuta sa fii mai sanatos?

Din lista super-fructelor bogate in antioxidanti, promovate ca fiind un remediu pentru numeroase boli si probleme de sanatate, nu lipseste aronia, despre ale carei proprietati voi vorbi in acest clip.

Aronia stiintific numita Aronia melanocarpa, iar popular scorus negru este un arbust cu fructe mici, sub forma unor bobite, care face parte din familia Rosaceae, avand ca rude arbori si arbusti ca maces, mar, prun, cires.


Cine are nevoie de suplimente alimentare?

4 Martie 2024

Suplimentele alimentare pot fi de ajutor in anumite situatii.

Sunt sigur ca la un moment dat te-ai intrebat si tu daca e cazul sa iei suplimente alimentare, daca iti fac bine sau din contra, daca sunt sigure si ce anume ar trebui sa alegi?

In acest clip iti voi spune de ce este nevoie de suplimente si cum functioneaza ele pe langa o alimentatie sanatoasa.




Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

CE ESTE ACTIVITATEA FIZICA? CE ESTE ACTIVITATEA FIZICA?
Din pacate, prea multa lume are tendinta de a se ...
TAI CHI PENTRU OSTEOARTRITA TAI CHI PENTRU OSTEOARTRITA
Daca suferiti de obezitate... In mod sigur, suferiti si de osteoartrita ...


TENDINTE DE ANTRENAMENT PENTRU 2014 TENDINTE DE ANTRENAMENT PENTRU 2014
Specialistii in fitness au inceput sa se intreaca in previziuni ...
ANTRENAMENT IN TIMPUL SEZONULUI RECE ANTRENAMENT IN TIMPUL SEZONULUI RECE
Sa recunoastem, antrenamentele din timpul sezonului rece nu prea tenteaza ...


Alte articole despre Antrenament






1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » »»
Pagina 1 din 14






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii