Sunteti aici :: Bucatarie » PUI PICANT CU MERE
PUI PICANT CU MERE
Ingrediente
* 6 pulpe de pui
* 3 linguri mustar
* 2 lingurite miere
* 5 linguri de apa
* 1 catel de usturoi
* 1 mar
* rozmarin
* ulei de masline
* sare, piper, boia
* 2 ardei iute
Mod de preparare
Intr-un bol mic amestecati bine mierea, mustarul, apa, usturoiul si rozmarinul.
Cand s-a omogenizat amestecul, adagati si ardeiul iute tocat marunt.
Intr-o tavita aseaza carnea de pui si marul taiat feliute.
Peste el toarna amestecul facut mai sus si da la cuptor acoperit de o folie.
Puiul picant este indulcit de mere. Pentru ca sosul este delicios, este de indicat sa nu il irositi, de aceea recomandam ca si garnitura un pireu pufos.
Reteta este oferita de www.bucataria.net
Compozitie nutritonala pentru 100 g preparat:

Acest articol a fost vizualizat de 19464 ori.
Dieta Low FODMAP, utila in sindromul colonului iritabil
4 Decembrie 2023Dieta low FODMAP a fost propusa de un grup de cercetatori australieni cu scopul de a ameliora simptomele digestive neplacute cauzate de sindromul colonului iritabil sau in engleza IBS - irritable bowel syndrome, adica balonare, dureri si crampe abdominale, gaze in exces, diaree sau, dimpotriva, constipatie.
Dar ce inseamna FODMAP? Denumirea de FODMAP se refera la o serie de substante prezente in alimente, mai exact la oligozaharide fermentabile, dizaharide, monozaharide si polioli.
Urmareste clipul pentru mai multe detalii!
Te ajuta CARNITINA sa slabesti?
28 Noiembrie 2023Vrei sa slabesti si te-ai gandit sa iei carnitina? Daca practici un sport si te-ai uitat pe site-urile cu suplimente alimentare, poate ai observat printre multe alte produse L-carnitina, promovata si ca instrument de ardere a grasimilor.
Te ajuta acest produs sa faci mai bine fata efortului fizic, sa ai rezultate mai bune si chiar sa slabesti? Hai sa vedem ce spun oamenii de stiinta!
Beneficiile vitaminei C
20 Noiembrie 2023Vitamina C este poate cea mai celebra vitamina, la care ne gandim imediat cand ne ia raceala sau vrem sa avem imunitatea mai buna. Cu nume de cod acid ascorbic, este o vitamina hidrosolubila, adica se dizolva in apa si nu poate fi sintetizata si depozitata in corp, asa ca trebuie sa ne-o asiguram constant din ce mancam sau din suplimente.
Partea buna? E usor accesibila in numeroase alimente si se absoarbe bine in organism.
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii