Sunteti aici :: Bucatarie » BUDINCA CU BRANZA
BUDINCA CU BRANZA
Ingrediente
oua 6
unt 150 g
branza 1/2 kg scursa de zer
fainã 2 linguri
sare
Mod de preparare
Se freaca untul spuma, se adauga branza data prin sitã si galbenusurile.
Se amesteca bine, se pune sare dupa gust si fainã.
Se unge cu unt o forma de budinca cu capac inchis ermetic, se aseazã compozitia si se fierbe intr-un vas cu apa clocotita, timp de 40 min.
Reteta oferita de www.bucataria.net
Compozitia nutritionala pentru 100 g preparat:
Dr. Serban Damian

Acest articol a fost vizualizat de 16927 ori.
Acizii grasi Omega-3. De ce sunt esentiali?
23 Mai 2022Un aport adecvat de acizi grasi omega-3 este extrem de important pentru mentinerea unei stari bune de sanatate, atat la adulti, cat mai ales la copii, iar daca vine vorba de sportivi, cu atat mai mult.
Organismul mamiferelor nu este capabil sa produca acizi grasi omega-3, prin urmare, suntem dependenti de aportul alimentar.
Dar ce face acizii grasi omega-3 sa fie asa speciali?
De ce este important zincul
17 Mai 2022Dupa fier, zincul este al doilea cel mai abundent oligomineral din corp, fiind prezent in toate celulele. Zincul este un mineral necesar organismului uman in cantitati mici, insa este implicat in numeroase procese ce tin de metabolismul celular.
El contribuie la activitatea enzimelor in reactii chimice esentiale, la sinteza proteinelor, cresterea celulelor, vindecarea ranilor, sanatatea pielii, sinteza ADN-ului si functionarea imunitatii.
Goji - consuma acest fruct!
9 Mai 2022Goji este un fruct care a facut senzatie in ultimii ani, fiind parte din categoria asa-ziselor super-alimente, alaturi de kale, acai, chia, spirulina sau alge. Originar din China, acest fruct rosu-aprins a fost promovat insistent pentru proprietatile sale benefice pentru sanatate.
Sunt insa justificate aceste calitati sau nu? Urmareste acest clip ca sa afli raspunsul!
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii