Sunteti aici :: Bucatarie » BUDINCA CU BRANZA
BUDINCA CU BRANZA
Ingrediente
oua 6
unt 150 g
branza 1/2 kg scursa de zer
fainã 2 linguri
sare
Mod de preparare
Se freaca untul spuma, se adauga branza data prin sitã si galbenusurile.
Se amesteca bine, se pune sare dupa gust si fainã.
Se unge cu unt o forma de budinca cu capac inchis ermetic, se aseazã compozitia si se fierbe intr-un vas cu apa clocotita, timp de 40 min.
Reteta oferita de www.bucataria.net
Compozitia nutritionala pentru 100 g preparat:
Dr. Serban Damian

Acest articol a fost vizualizat de 15564 ori.
Articole din aceeasi categorie
Alte articole despre Bucatarie
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii