Sunteti aici :: Bucatarie » SARMALE
SARMALE
- 300 g carne de porc
- 300 g carne de vita
- 100 g orez
- 200 g costita afumata de porc
- 100 g ulei de floarea soarelui sau untura
- 2 capatani de varza murata
- boabe de piper negru
- cimbru
- 2 linguri bulion
- 2 -3 frunze de dafin
- sare si piper dupa gust
Compozitia nutritionala pentru 100 g de preparat:
Acest articol a fost vizualizat de 24415 ori.
Beneficiile consumului de CACAO
22 Aprilie 2024Desi ciocolata este un dulce iubit si foarte celebru in toata lumea, boabele de cacao, materia de baza a ciocolatei, nu sunt la fel de cunoscute. Stiai ca se pot consuma ca atare si au beneficii pentru sanatate?
Da, exact, pe langa pudra de cacao, de pus la prajituri sau din care poti sa prepari cacao cu lapte, exista si boabe de cacao simple, gata de savurat. Despre proprietatile nutritive ale boabelor de cacao, sub diferite forme, iti voi vorbi in acest clip.
Cum ne organizam corect mesele
18 Aprilie 2024Sari peste micul dejun, ciugulesti toata ziua, iar seara ti se face foame si “spargi” frigiderul. Nu reusesti sa te organizezi cu mancarea, sub pretextul ca esti ocupat si nu mai ai timp si de asta.
Poate mesele tale se reduc adesea la covrigi, biscuiti, dulciuri sau batoane de ciocolata, mancate pe marginea biroului, cu o sticla de suc alaturi, in timp ce lucrezi de zor. Daca ai o alimentatie dezordonata si iti lipseste un program regulat de mese, cresc sansele sa consumi frecvent produse prea calorice, cu grasimi, sare si zahar in exces, sarace in nutrienti.
In acest clip vei afla cum sa iti organizezi mesele!
Beneficiile extraordinare ale TURMERICULUI
26 Martie 2024Promovate ca adevarate cocktailuri de energie, „shot-urile” din lamaie, ghimbir si turmeric sunt pe val printre pasionatii de fitness si sanatate. Despre lamaie si ghimbir am vorbit deja in alte clipuri pe care le gasesti pe canalul meu, dar cum ramane cu turmericul?
Care este rolul lui in aceasta familie a super-alimentelor?
Ingrediente cepe 8 faina 1 lingura unt 50g paine bagheta 1/2 cascaval ras 80g supa de ...