Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole SARCINA SI SUPLIMENTELE MULTIVITAMINICE
VIDEO - Influenta alimentatiei asupra produsului de conceptie
SA II SPUI SAU NU CA ESTE BOLNAV?
6 STRATEGII CARE TE REVIGOREZA IN SEZONUL ESTIVAL
CAPACITATEA OXIDATIVA A MUSCHILOR
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Aminoacizi sau proteine? Fierbinte
Suplimente proteice, aminoacizi, BCAA. Toate sunt promovate ca fiind bune în contextul antrenamentelor de...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam SUCUL NATURAL DE PORTOCALE REDUCE TENSIUNEA ARTERIALA
ANOREXIA NERVOASA
SA SLABIM FRUMOS SI SANATOS CU GRAPEFRUIT
Alimentatia copiilor (emisiune la tv6.ro)
Abductia piciorului la aparat (din pozitia stand in picioare)
Sunteti aici :: Bucatarie » PRAJITURA CU NUCI

PRAJITURA CU NUCI


PRAJITURA_CU_NUCI_52623.jpgIngrediente

foi

faina 300 g
zahar 120 g
ouã 2
bicarbonat o lingurita

crema

smantana 250 ml
nuci macinate 750 g
zahar pudra 250 g
zahar vanilat 50 g
esenta de rom 50 ml

Mod de preparare

Foile: Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa aluatul obtinut la rece, de seara pana dimineata. A doua zi se imparte in trei si se coc trei foi pe dosul tavii.

Crema: Se pun ingredientele la fiert. Se amesteca bine, ca sa nu se prinda de fundul vasului. Se fierbe 15 minute si apoi se lasa la racit. Se adauga esenta de rom cand este aproape rece crema.

Asamblarea: Se umplu foile cu aceasta crema si se pune prajitura in frigider pana a doua zi. Se taie in patrate si se pudreaza cu zahar vanilat.

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

PRAJITURA_CU_NUCI_27137.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13276 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

SANDVIS CU LEGUME SI PUI SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ingrediente pentru 4 portii:- 4 bucati piept de pui sau ...
PASCA FARA ALUAT PASCA FARA ALUAT
Ingrediente- praf de copt 1 pachet - faina 3 linguri ...


BUDINCA DE MORCOVI BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente Morcovi 1700 g Oua 2 Ulei 20 g Faina 25 g Branza degresata 100 ...
RULADA CU MASLINE SI SOMON RULADA CU MASLINE SI SOMON
Ingrediente: 4 oua , 2 linguri faina, 2 linguri amidon, ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii