Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole Stretching - coapse - exercitii set 1
MINTE IN FORMA PRIN ACTIVITATE FIZICA
CHIFTELE DE PESTE
Campania Aripi Deschise
ANTRENAMENTUL DE PRIMAVARA
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Aminoacizi sau proteine? Fierbinte
Suplimente proteice, aminoacizi, BCAA. Toate sunt promovate ca fiind bune în contextul antrenamentelor de...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam SUFERI DE TULBURARI OBSESIV-COMPULSIVE?
BUDINCA DE MORCOVI
Stretching - spate - exercitii set 1
SARCINA SI SUPLIMENTELE MULTIVITAMINICE
ANTRENAMENTELE SCURTE SI INTENSE "ARD" MAI MULTE CALORII
Sunteti aici :: Bucatarie » COVRIGI

COVRIGI


COVRIGI_15492.jpgIngrediente

100 ml apa
100 ml lapte
500 gr faina
2 oua
4 lingurite de zahar
1 lingura sare
1 pachet drojdie uscata
30 g unt

Preparare

Se pune drojdia la inmuiat in lapte caldut impreuna cu zahar si se lasa 10 min. In faina cernuta se amesteca sarea, se adauga apoi drojdia inmuiata in lapte si se adauga pe rand, apa calduta, ouale, untul moale. Se se obtine un aluat care se lasa la crescut cca 40 de min. Se caramelizeaza 4 linguri de zahar intr-o aola apoi se toarnã apa si se aduce la temperatura de fierbere. Covrigii modelati se scufunda in apa clocotind pana se ridica la suprafata. Apoi se scurg, se dau prin sare grunjoasa, mac sau susan si se aseaza in cuptorul preincalzit la 180 de grade.


Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

COVRIGI_39951.jpg



Dr. Serban Damian

Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 20833 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii