Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole Inozina si colina
MITURI DESPRE IMBATRANIRE
FOLOSESTE TONING BALLS
PRACTICA QIGONG - ALTE BENEFICII, EXPERIMENTE SI RISCURI
ANEMIILE FERIPRIVE
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Ce trebuie sa stii despre grasimea corporala Fierbinte
Pentru multe persoane, grăsimea este ceva rău, neplăcut, mai ales când vine vorba de propriul...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam METODE DE ELIMINARE A PARULUI CORPORAL
CALCULATOR - FRECVENTA CARDIACA OPTIMA
CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
DIETA SI MEMORIA
Glutamina
Sunteti aici :: Bucatarie » ROSII UMPLUTE CU CIUPERCI

ROSII UMPLUTE CU CIUPERCI


ROSII_UMPLUTE_CU_CIU_22979.jpgIngrediente


1000 g rosii proaspete

150 g ceapa

700 g ciuperci

30 g frunze de telina

30 g marar

30 g patrunjel

50 g cascaval slab

20 g miere de albine

15 g margarina

2 g piper

6 g sare


Preparare


Se scoate miezul rosiilor, iar ciupercile se taie lame. Cascavalul se rade fin. Verdeturile se toaca marunt. Ceapa si ciupercile se trag in margarina, si se adauga deasupra miezul rosiilor, mierea, verdeturile si mirodeniile. Dupa ce se ia vasul de pe foc se adauga jumatate din cascaval si se amesteca. Aceasta compozitie va fi turnata în rosii si se rade cascaval deasupra. Se introduce totul la cuptor timp de 8 minute. Se serveste cald.


ROSII_UMPLUTE_CU_CIU_10189.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13425 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii