Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole DESERT CU FRUCTE
CRESTETI TIMPUL IN CARE MUSCHIUL ESTE MENTINUT SUB TENSIUNE
DETOXIFIEREA DE PRIMAVARA
CSID - Dietele disociate nu reprezinta o solutie buna
PLEDOARIE PENTRU EXERCITII IN AER LIBER
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Programul de slabire Superfit START2020 Fierbinte
Vrem să ai un început de an memorabil şi să treci printr-o transformare care să îţi aducă sănătate...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam SLABESTE... MANCAND!
PE SCHIURI! E SEZONUL ALB.
PROBLEME COMUNE PROVOCATE DE SPORT
STEROIZII ANABOLIZANTI - INGER SAU DEMON?
Ce sunt suplimentele nutritive?
Sunteti aici :: Bucatarie » PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)

PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)


PRAJITURA_CU_DOVLEAC_91086.jpg800 g dovleac

4 oua

350 g lapte praf

300 g zahar

2 lingurite scortisoara

1 lingurita ghimbir

225 g unt (topit)

100 g nuci maruntite (optional)

Frisca (optional)

 








Se amesteca dovleacul ras, laptele praf, zaharul, scortisoara si ghimbirul. Se pune amestecul intr-o tava inalta de placinta.
Peste acesta se adauga untul topit si se presara nucile. Se lasa in cuptor 1 ora la 170 grade. Dupa ce raceste, se poate servi cu frisca.

Valori nutritionale pentru 100 g preparat:

PRAJITURA_CU_DOVLEAC_93063.jpg

NU CONTINE GLUTEN!


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 16189 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

CIORBA DE VACUTA CIORBA DE VACUTA
Ingrediente1 kg carne de vacaun ardei gras300 g taiteio lingura ...
NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...


SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii