Sunteti aici :: Bucatarie » CIORBA DE VACUTA
CIORBA DE VACUTA

1 kg carne de vaca
un ardei gras
300 g taitei
o lingura de bulion
telina
2 cepe
1/2 varza alba
1/2 kg cartofi
ulei
3 rosii
1 l bors
leustean
Mod de preparare
Carnea se taie in mai multe bucati si se pune la fiert. Dupa ce fierbe timp de o ora se taie legumele si se pun in ciorba. Ceapa este singura care se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga bulion si putina ciorba.
Se adauga amestecul in ciorba si apoi se pun si taiteii. Se pune borsul si se mai lasa putin sa fiarba. Cand este gata se pune leustean verde tocat marunt.
Pofta buna!
Reteta este oferita de www.bucataria.net
Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:


Acest articol a fost vizualizat de 13277 ori.
Articole din aceeasi categorie
Alte articole despre Bucatarie
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii