Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole SANDVIS CU LEGUME SI PUI
Ridicarea picioarelor din intins pe banca
LUPTA CU KILOGRAMELE IN PLUS
IUBIRE CU FUNDA
PROGRAM DE INTRAT IN FORMA
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Programul de slabire Superfit START2020 Fierbinte
Vrem să ai un început de an memorabil şi să treci printr-o transformare care să îţi aducă sănătate...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam CONTROLUL CENTRAL AL GREUTATII CORPORALE SI AL APETITULUI
Stretching - abdomen - exercitii set 1
MITURI DESPRE SLABIRE
KITEBOARDING, PROFITA DIN PLIN DE VANT SI DE APA
Concurs Dove Rexona Clear
Sunteti aici :: Bucatarie » PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)

PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)


PRAJITURA_CU_DOVLEAC_91086.jpg800 g dovleac

4 oua

350 g lapte praf

300 g zahar

2 lingurite scortisoara

1 lingurita ghimbir

225 g unt (topit)

100 g nuci maruntite (optional)

Frisca (optional)

 








Se amesteca dovleacul ras, laptele praf, zaharul, scortisoara si ghimbirul. Se pune amestecul intr-o tava inalta de placinta.
Peste acesta se adauga untul topit si se presara nucile. Se lasa in cuptor 1 ora la 170 grade. Dupa ce raceste, se poate servi cu frisca.

Valori nutritionale pentru 100 g preparat:

PRAJITURA_CU_DOVLEAC_93063.jpg

NU CONTINE GLUTEN!


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 16194 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

PIZZA PIZZA
Ingrediente pentru aluat:- 600 g faina- un pliculet drojdie uscata- ...
PRAJITURA CU FRUCTE USCATE PRAJITURA CU FRUCTE USCATE
Ingredientefructe uscate taiate marunt 100 g nuci zdrobite mai mare ...


AYRAN AYRAN
Ayran (se pronunta "airan") este o bautura turceasca traditionala pe baza ...
OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE
Ingrediente:- 4-6 pulpe de pui- 1 ceapa- 2-4 cartofi- 1 ...


Alte articole despre Bucatarie






« 1 2 3 »
Pagina 2 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii