Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam Iuliana Moraru
ATKINS, DIETA CARE EVOLUEAZA
"TRUCURI" ALIMENTARE PENTRU SLABIRE
ESTE ZAHARINA MAI BUNA DECAT ZAHARUL?
PROBIOTICELE, BACTERIILE BENEFICE


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole PROGRAM DE INTRAT IN FORMA
Stretching - gat - exercitii set 2
NEGRESE DE POST
EVITA EXCESUL ALIMENTAR DE SARBATORI
6 REGULI ESENTIALE PENTRU O IGIENA INTIMA CORECTA
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Beneficiile consumului de CACAO Fierbinte
Desi ciocolata este un dulce iubit si foarte celebru in toata lumea, boabele de cacao, materia de baza a ciocolatei,...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Bucatarie » STRUDEL CU MERE

STRUDEL CU MERE


STRUDEL_CU_MERE_45942.jpgIngrediente

Pentru umplutura: 3 mere coapte, 2 linguri de zahar brun, 1 lingurita de scortisoara pisata, sucul de la o jumatate de lamaie, 2 linguri de stafide. Pentru aluat: 250 gr. faina, 3 linguri ulei de masline, 1 ou, 150 ml. apa calduta


Preparare

Curata merele de coaja, taie-le cubulete mici si amesteca-le cu zeama de lamaie, stafidele, zaharul si scortisoara. Pune-le intr-o cratita si caleste-le putin.
Aluatul se face astfel: Amesteca faina cu oul si uleiul, apoi se adauga treptat apa calda. Framanta totul. Este gata cand aluatul nu se mai lipeste de mana (eventual se mai adauga faina, daca aluatul este in continuare lipicios). Intinde o foaie, adauga umplutura de mere la mijloc, apoi impacheteaz-o. Da strudelul la cuptor, la foc mediu, pana ce capata o culoare aurie. Cand il scoti presara-l cu zahar pudra.

Timp de preparare:10-15 minute.

Timp de coacere/fierbere:20-30 minute.

Portii:4-5 portii.

Analiza nutritionala pentru 100 g preparat:

STRUDEL_CU_MERE_67981.jpg

Aceasta reteta ne-a fost oferita de alimentatiecopii.ro si a fost prezentata pentru prima data in cartea "De ce o iubim pe Doamna Mar?", lansata de Asociatia Emovere in cadrul BabyExpo, septembrie 2010.

Va invitam sa urmariti imagini de la evenimentul de lansare al acestei carti:



slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 24769 ori.



Beneficiile consumului de CACAO

22 Aprilie 2024

Desi ciocolata este un dulce iubit si foarte celebru in toata lumea, boabele de cacao, materia de baza a ciocolatei, nu sunt la fel de cunoscute. Stiai ca se pot consuma ca atare si au beneficii pentru sanatate?

Da, exact, pe langa pudra de cacao, de pus la prajituri sau din care poti sa prepari cacao cu lapte, exista si boabe de cacao simple, gata de savurat. Despre proprietatile nutritive ale boabelor de cacao, sub diferite forme, iti voi vorbi in acest clip.


Cum ne organizam corect mesele

18 Aprilie 2024

Sari peste micul dejun, ciugulesti toata ziua, iar seara ti se face foame si “spargi” frigiderul. Nu reusesti sa te organizezi cu mancarea, sub pretextul ca esti ocupat si nu mai ai timp si de asta.

Poate mesele tale se reduc adesea la covrigi, biscuiti, dulciuri sau batoane de ciocolata, mancate pe marginea biroului, cu o sticla de suc alaturi, in timp ce lucrezi de zor. Daca ai o alimentatie dezordonata si iti lipseste un program regulat de mese, cresc sansele sa consumi frecvent produse prea calorice, cu grasimi, sare si zahar in exces, sarace in nutrienti.

In acest clip vei afla cum sa iti organizezi mesele!


Beneficiile extraordinare ale TURMERICULUI

26 Martie 2024

Promovate ca adevarate cocktailuri de energie, „shot-urile” din lamaie, ghimbir si turmeric sunt pe val printre pasionatii de fitness si sanatate. Despre lamaie si ghimbir am vorbit deja in alte clipuri pe care le gasesti pe canalul meu, dar cum ramane cu turmericul?

Care este rolul lui in aceasta familie a super-alimentelor?


Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii