Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole CIORBA DE VACUTA
Ridicarea bratelor in lateral cu gantere, din stand, cu trunchiul aplecat
AnaMaria Palade
AM SCUTIRE LA EDUCATIE FIZICA
Metabolismul, motorul biochimic al organismului
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Cum sa iti imbunatatesti VO2max Fierbinte
Dacă practici sport la nivel profesionist sau chiar amator, probabil că ești familiarizat cu termenul VO2max,...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam CELE MAI EFICIENTE EXERCITII PENTRU A TE MENTINE IN FORMA
HIDROKINETOTERAPIA - MIRACOLUL APEI
CU CAT FACI IMPINS DE LA PIEPT CU HALTERA?
DERMATITA ATOPICA
SAMPANIA
Sunteti aici :: Bucatarie » CIORBA DE VACUTA

CIORBA DE VACUTA


CIORBA_DE_VACUTA_76178.jpgIngrediente

1 kg carne de vaca
un ardei gras
300 g taitei
o lingura de bulion
telina
2 cepe
1/2 varza alba
1/2 kg cartofi
ulei
3 rosii
1 l bors
leustean

Mod de preparare

Carnea se taie in mai multe bucati si se pune la fiert. Dupa ce fierbe timp de o ora se taie legumele si se pun in ciorba. Ceapa este singura care se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga bulion si putina ciorba.

Se adauga amestecul in ciorba si apoi se pun si taiteii. Se pune borsul si se mai lasa putin sa fiarba. Cand este gata se pune leustean verde tocat marunt.

Pofta buna!

Reteta este oferita de www.bucataria.net


Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

CIORBA_DE_VACUTA_19983.jpg
Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 11473 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii