Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole SCAPA DE LEZIUNILE ACNEICE!
BENEFICIILE SARUTULUI ASUPRA SANATATII
DA JOS BURTA! editia 2006
Ridicarea bazinului de la sol, din pozitia culcat
Ana-Maria Plesca
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Ce trebuie sa stii despre grasimea corporala Fierbinte
Pentru multe persoane, grăsimea este ceva rău, neplăcut, mai ales când vine vorba de propriul...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam FITNESS, SANATATE LA SUPERLATIV
PRIMAVARA SI TENUL
Sandu Guinea
CONCURS FII IN FORMA
DISLIPIDEMIILE
Sunteti aici :: Bucatarie » SALATA DE OREZ CU LEGUME SI ULEI DE CANEPA

SALATA DE OREZ CU LEGUME SI ULEI DE CANEPA


SALATA_DE_OREZ_CU_LE_31959.jpgIngrediente:

* 1 cana de orez integral sau orez rosu salbatic
* 3-4 cani apa
* 1/2 cana porumb dulce boabe
* 1 fenicul taiat cubulete
* 1 ardei rosu cubulete
* 1 legatura ceapa verde
* 3-4 linguri ulei de canepa
* condimente (busuioc sau coriandru, cardamon etc.)


Mod de preparare

Se fierbe orezul. Se calesc legumele pana se inmoaie. Pentru dressing - 1 lingurã de otet de mere sau zeama de lamaie, 1 lingura miere sau sirop de artar, 3-4 linguri ulei de canepa, condimente naturale.

Se amesteca toate ingredientele.
Se serveste cu salatã verde.

Reteta oferita de www.bucataria.net


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 14275 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

NEGRESE DE POST NEGRESE DE POST
Ingrediente - gem acrisor un borcan - faina 2 cani si ...
SARMALE DE POST SARMALE DE POST
Ingrediente- cepe potrivite 6 - morcov 1 - bulion 2 ...


PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten) PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
800 g dovleac 4 oua 350 g lapte praf 300 g zahar 2 lingurite ...
PASTE CU TON SI PUI AFUMAT PASTE CU TON SI PUI AFUMAT
Compozitie:- 250 grame paste integrale- 250 grame rosii din conserva- ...


Alte articole despre Bucatarie
« 1 2 3
Pagina 3 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii