Sunteti aici :: Bucatarie » BUDINCA DE MORCOVI
BUDINCA DE MORCOVI
Ingrediente
Morcovi 1700 g
Oua 2
Ulei 20 g
Faina 25 g
Branza degresata 100 g
Smantana 30 g
Sare 6 g
Piper 2 g
Preparare
Morcovii se fierb si se taie rondele. Albusurile se bat spuma, iar branza se sfarama.
Se adauga faina dizolvata in 200 ml din zeama in care au fiert morcovii. Se amesteca. Dupa ce a dat in clocot se adauga morcovii, smantana, piperul, sarea, galbenusurile, uleiul si spuma de albusuri. Se adauga totul intr-o tava si se presara cu branza. Se tine la cuptor 10 minute. Se serveste cald.
Compozitie nutritionala pentru 100 g de preparat:
Acest articol a fost vizualizat de 23224 ori.
Beneficiile extraordinare ale TURMERICULUI
26 Martie 2024Promovate ca adevarate cocktailuri de energie, „shot-urile” din lamaie, ghimbir si turmeric sunt pe val printre pasionatii de fitness si sanatate. Despre lamaie si ghimbir am vorbit deja in alte clipuri pe care le gasesti pe canalul meu, dar cum ramane cu turmericul?
Care este rolul lui in aceasta familie a super-alimentelor?
Cea mai USOARA dieta de slabire
18 Martie 2024Ai incercat sa slabesti cu diferite regimuri, dar nu ai reusit sa te tii prea mult de ele? Poate simteai mereu ca iti era foame, erau greu de urmat sau nu-ti placeau alimentele propuse. Ei bine, se poate si altfel!
Exista diete de slabit eficiente, dar pentru care nu trebuie sa-ti dai viata si buzunarul peste cap. Azi plecam in cautarea dietei de slabit care da rezultate si pe care o poti tine fara mare dificultate.
Beneficiile consumului de aronia
11 Martie 2024Ce este aronia si cum te ajuta sa fii mai sanatos?
Din lista super-fructelor bogate in antioxidanti, promovate ca fiind un remediu pentru numeroase boli si probleme de sanatate, nu lipseste aronia, despre ale carei proprietati voi vorbi in acest clip.
Aronia stiintific numita Aronia melanocarpa, iar popular scorus negru este un arbust cu fructe mici, sub forma unor bobite, care face parte din familia Rosaceae, avand ca rude arbori si arbusti ca maces, mar, prun, cires.
Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.
super-reteta,,,simpla si foarte gustoasa...e foarte buna si cu iaurt in loc de smantana , as mai da un sfat ...cand incepe zaharul sa se inmoaie , treb sa invartiti repede fructele 10-20 sec ca sa nu se caramelizeze zaharul.
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii