Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole CAPOIERA
COMBINATII SPECIFICE DE EXERCITII CE POT PREVENI FRACTURA DE SOLD
EXERCITIILE PENTRU ABDOMEN - DE EVITAT DIMINEATA
Stretching - spate - teorie
PRAJITURA CU DOVLEAC (fara gluten)
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Cum sa iti imbunatatesti VO2max Fierbinte
Dacă practici sport la nivel profesionist sau chiar amator, probabil că ești familiarizat cu termenul VO2max,...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Creatina
CSID - Cum poti sa slabesti cu 5 mese pe zi si 1000 kcal
FACTORI CARE INFLUENTEAZA COMPORTAMENTUL ALIMENTAR
PENTRU PARINTI SI FRATI MAI MARI
ASPARATMUL - PRO SAU CONTRA
Sunteti aici :: Instrumente » VALORILE NUTRITIONALE ALE ALIMENTELOR » Valori nutritionale legume proaspete
VALORILE NUTRITIONALE ALE ALIMENTELOR

Valori nutritionale legume proaspete


Aliment (100 g)

Kilocalorii

Proteine

Lipide

Glucide

Apa %

Ardei gras rosu

39

1,3

0,4

7,3

90,2

Ardei gras verde

25

1,1

0,2

4,6

92,7

Ardei umplutI cu orez

114

1,4

8

8,2

83

Bulion de tomate

60

3,6

-

11,56

80

Cartofi noi

80

1,7

0,2

17,4

80,5

Castraveti

19

1,3

0,2

2,9

94,3

Castraveti murati in otet

15

-

-

3,6

95

Ceapa uscata

51

1,5

0,2

10,5

87,6

Ceapa verde

20

1

0,2

8,5

95,3

Ciuperci

35

5

0,5

2,5

88,4

Ciuperci deshidratate

313

41,7

1,7

30,8

11,7

Conopida

30

2,8

0,3

3,9

91,6

Conopida in apa

10

0,9

-

1,5

95

Dovlecei

18

0,9

0,1

3,2

93,7

Fasole verde

33

2

0,2

5,7

89,4

Fasole verde in apa

20

1,5

0,4

2,4

94,4

Ghiveci in bulion

25

1,2

0,5

3,8

93,5

Mazare in apa

48

2,4

0,5

8,1

86,5

Mazare verde boabe

96

8,4

0,5

14

71

Morcov

45

1,5

0,3

8,8

87,2

Morcovi deshidratati

3,4

9,3

1,5

61,4

14,6

Pasta de tomate

92

4,7

-

17,6

68

Patlagele rosii

25

1,1

0,3

4,3

93,9

Patlagele vinete

27

1,3

0,2

4,8

91,6

Ridichi

22

1,9

0,3

2,9

94,2

Ridichi de luna

11

0,6

0,1

3,8

94,8

Rosii in bulion

30

1,7

0,4

4,7

92,3

Spanac

25

3,5

0,3

2

90,1

Sparanghel in apa

15

0,8

0,1

2,7

96

Suc de tomate

23

1,1

-

4,6

93

Tocana de legume

94

1,4

6

5,5

83,5

Usturoi

137

7,2

0,2

26

61,9

Varza acra

25

1,2

-

3,3

90

Varza alba

33

1,8

0,2

5,8

91,7

Varza rosi

33

1,9

0,2

5,6

90,5



Dr. Serban Damian

Articol supervizat de Dr. Serban DAMIAN, nutritionist sportiv, Centrul de nutritie Superfit
Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca foarte bine.)

Acest articol a fost vizualizat de 12400 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii


(5 August 2018 18:56) Lari a spus

Daca ardeiul umplut cu orez ti se pare a fi o leguma proaspata, atunci da-ti doua palme x(







Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii