Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole PREVENIREA BOLILOR PRIN DIETA SI NUTRITIE
ABDOMENUL - SCURTA ANALIZA
CSID - Fructe de padure, prune uscate si mere autohtone pentru o imunitate de fier
CSID - Zaharul, inamicul numarul unu al siluetei
SCADEREA IN GREUTATE IMBUNATATESTE CALITATEA VIETII SEXUALE
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Teste medicale pentru fotbalisti Fierbinte
Ciprian Stoica este un fotbalist foarte pasionat de ceea ce face si mai ales foarte dornic sa impartaseasca si...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam EXISTA ARME CONTRA CELULITEI
EXERCITIILE CARDIO DE CARE AI NEVOIE
IRITATIILE OCULARE
BENEFICIILE INOTULUI
DE CE SUNTEM ASA NUMULTUMITI DE VIATA NOASTRA?
Sunteti aici :: Galerie video » CSID - Solutia unui meniu echilibrat
Galerie video

CSID - Solutia unui meniu echilibrat


Un meniu echilibrat inseamna o buna dozare a principalilor nutrienti.

Un sfert din portia zilnica trebuie sa fie reprezentat de proteine. Cele de calitate provin din peste, vita, pui, curcan si fructe de mare. Surse bune de proteine vegetale sunt si soia, migdalele, alunele, cereale integrale si unele leguminoase.

Nutritionistii recomanda carnea preparata la cuptor, fiarta sau pe gratar. Cea prajita este incarcata cu garsimi si toxine. Ca dimensiune, pentru o portie corecta, trebuie sa luam in calcul si tipul de carne. De exemplu, un muschi de vita este mai gros decit un piept de pui sau de curcan la gratar.

Ca garnitura, e bine sa folosim orez brun integral sau cartofi copti.




Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 5525 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii