Home  |  Sitemap  |  Contact



Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Nutritie Sportiva
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Lucru în România
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole DECIZII RAPIDE, CARE TE SCAPA DE KILOGRAME
SHIATSU, ATINGEREA CARE VINDECA
STERILITATEA, COMBATUTA CU LEMN DULCE SI LAPTISOR DE MATCA
SFATURI PENTRU ALERGATORI
Valori nutritionale produse zaharoase
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Cum alegi CORECT suplimentele nutritive Fierbinte
Suplimentele alimentare sunt produse ce contin vitamine, minerale sau alte substante nutritive folositoare pentru...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Interviu despre slabire
CRAMPELE MUSCULARE
Crunch la banca inclinata
PEDALAND SPRE SANATATE SI O FORMA MAXIMA
CE NE FACEM CU ALERGIA?
slabire cu nutritionist online gratis

Sunteti aici :: Galerie video » CSID - Solutia unui meniu echilibrat
Galerie video

CSID - Solutia unui meniu echilibrat


Un meniu echilibrat inseamna o buna dozare a principalilor nutrienti.

Un sfert din portia zilnica trebuie sa fie reprezentat de proteine. Cele de calitate provin din peste, vita, pui, curcan si fructe de mare. Surse bune de proteine vegetale sunt si soia, migdalele, alunele, cereale integrale si unele leguminoase.

Nutritionistii recomanda carnea preparata la cuptor, fiarta sau pe gratar. Cea prajita este incarcata cu garsimi si toxine. Ca dimensiune, pentru o portie corecta, trebuie sa luam in calcul si tipul de carne. De exemplu, un muschi de vita este mai gros decit un piept de pui sau de curcan la gratar.

Ca garnitura, e bine sa folosim orez brun integral sau cartofi copti.




Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 6111 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii