Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole OBEZ, DAR SANATOS
Ridicarea picioarelor din intins pe banca
MAI MULT DECAT BALACEALA: 7 EXERCITII IN APA
TERAPIA OBEZITATII
CELE MAI ABSURDE DIETE DIN 2010
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Aminoacizi sau proteine? Fierbinte
Suplimente proteice, aminoacizi, BCAA. Toate sunt promovate ca fiind bune în contextul antrenamentelor de...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam SCADEREA IN GREUTATE, UN PROCES DE TRANSFORMARE COMPORTAMENTALA
ANTRENAMENTUL ESTE NECESAR IN TIMPUL HEMODIALIZEI LA PACIENTI CU BOLI RENALE
TESTUL DE EFORT
Stretching - brate- exercitii set 1
ANTRENAMENT CARDIO... PE BURTA GOALA
Sunteti aici :: Galerie video » CSID - Solutia unui meniu echilibrat
Galerie video

CSID - Solutia unui meniu echilibrat


Un meniu echilibrat inseamna o buna dozare a principalilor nutrienti.

Un sfert din portia zilnica trebuie sa fie reprezentat de proteine. Cele de calitate provin din peste, vita, pui, curcan si fructe de mare. Surse bune de proteine vegetale sunt si soia, migdalele, alunele, cereale integrale si unele leguminoase.

Nutritionistii recomanda carnea preparata la cuptor, fiarta sau pe gratar. Cea prajita este incarcata cu garsimi si toxine. Ca dimensiune, pentru o portie corecta, trebuie sa luam in calcul si tipul de carne. De exemplu, un muschi de vita este mai gros decit un piept de pui sau de curcan la gratar.

Ca garnitura, e bine sa folosim orez brun integral sau cartofi copti.




Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 5061 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii