Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam Concursul Poftiti la slabit! editia 2008
DECIZII RAPIDE, CARE TE SCAPA DE KILOGRAME
OBOSEALA OCULARA, SFATURI PRACTICE SI REMEDII NATURALE
BENEFICIILE INOTULUI
EXERCITII CU GREUTATI


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole SA JUCAM TENIS!
DE CE NE INDRAGOSTIM DE PERSOANELE NEPOTRIVITE?
MINTE VERSUS CORP
SARCINA SI SUPLIMENTELE MULTIVITAMINICE
VIDEO - Influenta alimentatiei asupra produsului de conceptie
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Beneficiile ginsengului Fierbinte
Multe dintre produsele si alimentele acum la moda sunt, de fapt, vechi remedii naturale redescoperite si promovate...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Bucatarie

1 2 3 »
Pagina 1 din 3
HAMBURGERI DIN CARNE TOCATA

HAMBURGERI DIN CARNE TOCATA


Reteta oferita de Laura Sava - http://savalaura.blogspot.comIngrediente: Pentru "chiflele" din carne: - 1 kg. carne tocata amestec - 1 ou + 1 galbenus - sare, piper, boia, praf de usturoi - 1 lingura ulei Pentru umplutura: - 1 ardei rosu - 1 ardei verde - 2 linguri unt/ulei de ...

Citeste mai mult

Articole din aceeasi categorie

SALATA DE BOEUF SALATA DE BOEUF
- 700 grame de carne de vita (macra: muschiulet, pulpa) - ...
STRUDEL CU MERE STRUDEL CU MERE
Ingrediente Pentru umplutura: 3 mere coapte, 2 linguri de zahar brun, ...


FRIPTURA DE PORC LA TAVA FRIPTURA DE PORC LA TAVA
- 1 kg carne de porc - 4 linguri ulei de ...
COZONAC COZONAC
- 1 kg faina - 300 grame zahar - 200 ...


Alte articole despre Bucatarie






1 2 3 »
Pagina 1 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii