Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam SUPLIMENTELE SI MASA MUSCULARA
Stretching - spate - exercitii set 2
TERAPIA OBEZITATII
VALORILE NUTRITIONALE ALE ALIMENTELOR
Suplimentele nutritive - intre publicitate si adevar stiintific


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole CURS DE MASAJ SHIATSU LA UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA (2005)
EXERCITIILE PENTRU ABDOMEN - DE EVITAT DIMINEATA
Stretching - spate - teorie
IN FORMA DUPA SARBATORI
VINUL
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Ce trebuie sa faci ca sa ai plamani sanatosi Fierbinte
Plămânii sunt esențiali pentru viața noastră, iar menținerea lor sănătoasă este crucială pentru...
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Slabire » SLABESTE... MANCAND!

SLABESTE... MANCAND!


SLABESTE_MANCAND_14288.jpgDa, ai citit bine. Exista anumite alimente care iti imbunatatesc arderile si te ajuta sa scazi in greutate, fara a te priva in permanenta de mancare si, cel mai important, fara a te lasa vesnic flamand. Cele mai recente descoperiri in domeniul pierderii in greutate ne aduc vesti bune: exista anumite alimente pe care le poti consuma linistit atunci cand esti in plin proces de slabire si ravnesti dupa o gustare. Nu numai ca nu iti vor da tot regimul peste cap, ci, dimpotriva, te vor ajuta sa arzi mai multe calorii.

Metabolism la viteza a cincea cu migdale

Potrivit Jurnalului International de Obezitate, persoanele care au tinut regimuri stricte si au mancat migdale in fiecare zi, pe post de gustari, au reusit sa scada in greutate cu circa 18%, in timp ce persoanele care au tinut aceleasi regimuri si nu au mancat migdale au scazut in greutate cu doar 11%. Pe langa faptul ca migdalele contin acid alfa-linoleic, cunoscut pentru proprietatile sale de grabire a metabolismului, potrivit Asociatiei Britanice de Diete, acestea sunt bogate in proteine si mentin o stare mai indelungata de satietate.

Cartofii dulci tin poftele departe

Cartofii dulci sunt o alegere foarte buna, care, pe langa faptul ca au putine grasimi si sunt bogati in fibre, contin multe carotenoide care stabilizeaza nivelul de zahar din sange. Datorita faptului ca sunt o mancare foarte satioasa, cartofii reduc poftele si chiar imbunatatesc recuperarea celulelor musculare dupa antrenamente.

Ce nu stiai despre calciu

Se pare ca daca nu mananci suficiente alimente bogate in calciu, productia de vitamina D iti este afectata intr-un sens negativ si, prin urmare, metabolizarea grasimilor este incetinita. Cercetarile arata ca adultii care sunt supusi unei diete restrictive din punct de vedere caloric cu mai putin de 500 mg de calciu pe zi scad in greutate mult mai putin decat cei care consuma mai mult calciu. Laptele, varza, spanacul sau conopida sunt doar cateva din aceste alimente bogate in calciu.

Portocalele si grapefruitul, ajutoare de nadejde

Ca tot vine iarna si aceste fructe o sa-si faca din ce in ce mai mult simtita prezenta in cosurile noastre de cumparaturi, e bine sa afli cum contribuie acestea la scaderea ta in greutate. Portocalele contin flavonoide care contribuie la arderea grasimilor. Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul American de Nutritie Clinica care s-a desfasurat pe durata a 14 ani, femeile care au consumat cantitati mari de flavonoide pe parcursul acestor ani au acumulat mult mai putine grasimi.

Grapefruitul contine un flavonoid care realizeaza un echilibru al nivelului de zahar din sange si previne sindromul metabolic, care este o boala pre-diabetica asociata cu cresterea in greutate, in special in jurul taliei. Potrivit oamenilor de stiinta, acest flavonoid ajuta ficatul sa arda grasimile in exces, si nu contribuie la depozitarea lor.

Scortisoara tine poftele departe

Alimentele cu indice glicemic crescut, de genul prajiturilor sau painii albe cresc nivelul de zahar din sange. Aceasta conduce la aparitia poftelor greu de controlat si la activarea insulinei, care depoziteaza toate caloriile sub forma de grasimi. Scortisoara s-a dovedit a controla aceste actiuni ale insulinei de dupa mese. Incearca sa consumi cel putin o lingurita de scortisoara in fiecare zi, pe langa faptul ca e delicioasa si cu siguranta iti aminteste de prajiturile bunicii, te va ajuta sa tii caloriile departe.

Telina controleaza foamea

Cercetatorii Clinicii Mayo au demonstrat ca mancarurile cu o densitate scazuta a energiei ajuta la controlul senzatiei de foame. Acesta densitate energetica a alimentelor se refera de fapt la numarul de calorii continute intr-un anumit volum. De exemplu, o bucatica dintr-o bomboana poate sa contina foarte multe calorii, astfel putem sa spunem ca are o densitate energetica mare.

Telina in cantitati mari, pe de alta parte, contine putine calorii, avand asadar o densitate enrgetica redusa. O cana de telina contine doar 16 calorii, asa ca e o idee grozava sa mananci cat mai multa telina, mai ales daca iti place gustul inconfundabil al acesteia. Cantitatea de sare continuta de telina si consistenta sa crocanta te ajuta sa ajungi mai repede la senzatia de satietate.

Lintea - sanatate si scadere in greutate

Lintea are multe proprietati grozave care contribuie la scaderea in greutate si la mentinerea unei stari generale bune de sanatate. Continutul mare de fibre pe care il contine te ajuta sa te simti satul mult mai repede, pe langa faptul ca ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange. Proteine, acid folic, fier si magneziu - lintea le contine pe toate si te ajuta sa iti potolesti foamea. Explicatia e simpla: proteinele continute de linte reduc viteza de circulatie a acesteia in sistemul digestive, astfel incat o sa ti se faca foame mult mai tarziu decat de obicei.



Alexandra Igna


slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 43908 ori.



Ce trebuie sa faci ca sa ai plamani sanatosi

17 Iunie 2024

Plămânii sunt esențiali pentru viața noastră, iar menținerea lor sănătoasă este crucială pentru un stil de viață activ și fără probleme respiratorii. În acest videoclip, vom explora tot ce trebuie să știi despre sănătatea plămânilor și cum să îi menții în formă maximă

Iata ce vei învăța din acest video:

  • Importanța plămânilor pentru sănătatea generală.
  • Factori care pot afecta sănătatea plămânilor.
  • Metode și exerciții simple pentru a îmbunătăți capacitatea pulmonară.
  • Sfaturi pentru evitarea factorilor de risc precum fumatul și poluarea.
  • Ce plante te ajuta sa previi si sa combati afectiunile plamanilor.
  • Beneficiile unei alimentații sănătoase pentru plămâni. R
  • ăspunsuri la întrebări frecvente despre bolile pulmonare și prevenția acestora.


Secretul tineretii cu coenzima Q10

3 Iunie 2024

Descoperă puterea coenzimei Q10 și impactul său asupra sănătății tale! În acest videoclip, vom explora ce este coenzima Q10, cum funcționează în organism și de ce este esențială pentru energia celulară. Află cum coenzima Q10 poate îmbunătăți sănătatea inimii, pielii și poate încetini procesul de îmbătrânire.

Coenzima Q10 este o molecula asemanatoare vitaminelor, liposolubila, prezenta in membranele celulare din corpul uman, mai ales in inima, ficat, rinichi si pancreas. Este disponibila sub doua forme: ubichinolul, forma activa, care poate fi utilizata imediat de organism si ubichinona - forma oxidata.

Coenzima Q10 contribuie la generarea de energie in celule, producand antioxidantul adenozin trifosfat (ATP), care protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, responsabil pentru multe probleme de sanatate.


Cum alegi eficient suplimentele nutritive

27 Mai 2024

Multe persoane apeleaza la suplimente nutritive, ca vitamine, minerale sau extracte din plante, din dorinta de a-si imbunatati starea de sanatate, de a avea mai multa energie sau pentru a acoperi anumite carente alimentare.

Spre deosebire de medicamente, care se supun unor reglementari stricte, suplimentele alimentare nu trec prin acelasi proces riguros de verficare, iar producatorii nu trebuie neaparat sa dovedeasca beneficiile, nu se fac asigurari de calitate si nu li se cere sa arate gradul de siguranta in administrare.


Articole din aceeasi categorie

FRUCTELE SI SILUETA FRUCTELE SI SILUETA
Fructele sunt un aliat sau un dusman al siluetei? Aceasta ...
CUM SCAPI DE KILOGRAMELE ACUMULATE IN TIMPUL SARCINII CUM SCAPI DE KILOGRAMELE ACUMULATE IN TIMPUL SARCINII
Esti insarcinata? Atunci sigur si tu ai probleme cu nelipsitele ...


DESPRE TENTATII SI SABOTAJ IN CURA DE SLABIRE DESPRE TENTATII SI SABOTAJ IN CURA DE SLABIRE
Atunci cand incerci sa slabesti este inevitabil sa nu simti ...
TRUCURI PENTRU A SLABI SANATOS TRUCURI PENTRU A SLABI SANATOS
Dieta reprezinta in acest moment singurul remediu impotriva surplusului de ...


Alte articole despre Slabire






Pagina 9 din 12






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii