RATA MARINATA CU LEGUME
Ingrediente:
1 piept de rata (aprox 400 g)
250-300 ml vin spumant sec
curry, oregano, busuioc, cimbru
usturoi
1 ardei gras de dimensiuni medii
1 ceapa medie
1 morcov mic
1 cartof
ulei
piper, sare
Preparare marinata:
Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru, dupa gust. Se pun intr-o farfurie adanca si se toarna vinul spumant sec deasupra. Se mai adauga si cativa catei de usturoi (2-3) taiati felii mari.
Se lasa la marinat 2-3 ore.
Preparare:
Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga fasiile de rata, scurse, impreuna cu ardeiul, ceapa, morcovul si cartoful - taiate felii subtiri. Pieptul de rata se prajeste bine si cand se rumeneste se adauga si sosul de la marinata. Se mai lasa cateva minute (2-3) pe foc mic, sa fiarba.
Reteta oferita de www.bucataria.net
Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

Acest articol a fost vizualizat de 10751 ori.
Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.
Yummy!

Ecuatia slabirii. Ghid de nutritie si antrenament pentru o viata de calitate
Noua carte a doctorului Șerban Damian poate deveni un aliat perfect, un ”prieten” apropiat,

Obișnuiește-ți copiii să consume fructe și legume
Mulți părinți sunt obișnuiți cu scena deja clasică de la masă: copilul lasă legumele în farfurie,

Energia in timpul efortului si alimentatia - un studiu pe ciclisti
Alimentația este una dintre componentele de maximă importanță ale pregătirii sportive, fiind unul dintre

Colesterolul și sănătatea
Ce este colesterolul?rnColesterolul este o moleculă grasă (numită „lipid”) care este formată în

Cum apar depozitele de grasime?
Obezitatea si excesul de grasime, la copii si adulti, reprezinta deja boli epidemice care dau nastere altor afectiuni
Vezi toata arhiva de noutati
Adauga un comentariu
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)
Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii