Sunteti aici :: Bucatarie » CIORBA DE VACUTA
CIORBA DE VACUTA
Ingrediente
1 kg carne de vaca
un ardei gras
300 g taitei
o lingura de bulion
telina
2 cepe
1/2 varza alba
1/2 kg cartofi
ulei
3 rosii
1 l bors
leustean
Mod de preparare
Carnea se taie in mai multe bucati si se pune la fiert. Dupa ce fierbe timp de o ora se taie legumele si se pun in ciorba. Ceapa este singura care se taie marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga bulion si putina ciorba.
Se adauga amestecul in ciorba si apoi se pun si taiteii. Se pune borsul si se mai lasa putin sa fiarba. Cand este gata se pune leustean verde tocat marunt.
Pofta buna!
Reteta este oferita de www.bucataria.net
Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:
Acest articol a fost vizualizat de 17992 ori.
Beneficiile ginsengului
13 Mai 2024Multe dintre produsele si alimentele acum la moda sunt, de fapt, vechi remedii naturale redescoperite si promovate ca la carte. Se pun reflectoarele pe beneficiile excelente pentru sanatate si capacitatea lor de a vindeca tot felul de boli.
Ginsengul face parte din aceste plante considerate miraculoase pentru sanatate, datorita rezultatelor sale in preventia si tratamentul mai multor afectiuni.
Slabirea si vointa
10 Mai 2024“Vreau sa slabesc, dar nu am vointa. Ce pot face?”
Cand îti doresti sa slabesti, e nevoie de vointa ca sa faci primul pas. Depinde doar de tine sa iei decizia si apoi sa te apuci de dieta, de miscare si de celelalte obiceiuri sanatoase. Pana aici, pare ca lumea se descurca. Însa multi se pierd pe parcurs. Vointa se refera la capacitatea cuiva de a depune efort în mod constient pentru a atinge un scop stabilit. Este asociata cu hotararea si perseverenta, cu o anumita disciplina.
Cele mai hranitoare verdeturi de primavara
29 Aprilie 2024In acest clip vorbim despre verdeturi de primavara pe care sa le incluzi in meniul tau!
Poti sa spui ce anotimp e, doar privind raionul de fructe si legume dintr-un supermarket? Multe dintre produse sunt disponibile tot timpul anului, asa ca sezonalitatea nu mai este foarte vizibila, cu toate ca se recomanda sa mancam alimente de sezon, locale. In plus, unele verdeturi nu sunt mereu in supermarketuri, poate le mai gasesti doar in piete sau la micile magazine de fructe si legume.
Noi spunem ca merita totusi sa faci un drum la piata, mai ales ca primavara vei gasi o multime de verdeturi proaspete, pline de nutrienti si savoare!