Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam EXISTA RISCUL DE GUTA LA CULTURISTI?
Impins de la piept cu gantere, pe plan inclinat
NEGII GENITALI, BANALA INFECTIE CU HPV?
CONTRAINDICATII ALE UNOR PRODUSE ALIMENTARE
TULBURARI DE NUTRITIE LA COPIII MICI


Nutritie Sportiva
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Lucru în România
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole CAMPIONII SANATATII
Raluca Elena Ionescu
PRINCIPALII 5 INAMICI AI INIMII
COPIII SI OBEZITATEA
Mancatul pe fond emotional
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Cum sa ai un ABDOMEN PLAT! Fierbinte
Faci sute de abdomene, te infometezi, te impachezi ca sa transpiri sau dai mii de lei pe tratamente la clinici...
Citeste mai mult


calculator
slabire rapida cu nutritionist online

Sunteti aici :: Bucatarie » SUPA DE CEAPA GRATINATA

SUPA DE CEAPA GRATINATA


SUPA_DE_CEAPA_GRATIN_64557.jpgIngrediente


cepe 8

faina 1 lingura

unt 50g

paine bagheta 1/2

cascaval ras 80g

supa de legume 2L

vin alb sec 100ml

lichior de cirese 50ml

ulei de masline

sare

piper


Mod de preparare


Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt amestecat cu putin ulei de masline. Sarati si piperati. Acoperiti vasul in timpul acestei operatiuni care se face la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina, amestecati si lasati 1 - 2 minute sa se rumeneasca, apoi turnati 1,5 l din supa de legume, amestecand incontinuu in vas. Adaugati vinul si lichiorul si lasati sa fiarba la foc potrivit, 15 minute. Taiati painea in felii, prajiti-le pe ambele parti. Impartiti supa obtinuta in 4 castroane termorezistente. Puneti in fiecare castron cate 2 - 3 felii de paine prajita, presarate cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Puneti castroanele la cuptor, la foc iute, pana cand cascavalul se rumeneste putin. Presarati piper proaspat macinat in fiecare castron, inainte de servire. Supa de ceapa se serveste fierbinte, in castronul in care a fost preparata.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Analiza nutritionala pentru 100 g preparat:

SUPA_DE_CEAPA_GRATIN_26720.jpg



Dr. Serban Damian

Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 16415 ori.



Cum sa ai un ABDOMEN PLAT!

26 Iunie 2022

Faci sute de abdomene, te infometezi, te impachezi ca sa transpiri sau dai mii de lei pe tratamente la clinici de infrumusetare, totul in incercarea de a topi grasimea incapatanata de pe abdomen. Si cu toate aceste eforturi, rezultatele intarzie sa apara. De ce este atat de greu sa elimini grasimea din zona abdominala? Ce e de facut ca sa ai un abdomen plat si sa poti purta cu incredere haine pe talie?

Urmareste acest video pentru detalii!


Micul dejun - e important sau nu?

20 Iunie 2022

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei! Dar... oare chiar este?

Aceasta este una dintre afirmatiile pe care le auzi frecvent cand vine vorba de regulile alimentare pentru o viata sanatoasa, inclusiv daca vrei sa slabesti.

In acest video vei afla daca masa de dimineata este cu adevarat importanta sau putem sa sarim peste ea!


Cum scapi de balonare?

13 Iunie 2022

Vrei sa stii ce trebuie sa faci ca sa scapi de BALONARE? Pana la urma, cine nu a fost balonat macar o data in viata lui?

Realitatea este ca balonarea e o problema digestiva frecvent intalnita, care produce disconfort. Senzatia de stomac plin si abdomenul umflat nu sunt deloc placute. Pentru a reduce balonarea sau a scapa de ea, este important mai intai sa stii ce o provoaca.

In acest clip iti voi vorbi despre principalele cauze ale balonarii, dar si despre ce trebuie sa faci ca sa previi sau sa scapi de balonare!



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii

Articole din aceeasi categorie

PIZZA PIZZA
Ingrediente pentru aluat:- 600 g faina- un pliculet drojdie uscata- ...
PRAJITURA CU FRUCTE USCATE PRAJITURA CU FRUCTE USCATE
Ingredientefructe uscate taiate marunt 100 g nuci zdrobite mai mare ...


AYRAN AYRAN
Ayran (se pronunta "airan") este o bautura turceasca traditionala pe baza ...
OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE
Ingrediente:- 4-6 pulpe de pui- 1 ceapa- 2-4 cartofi- 1 ...


Alte articole despre Bucatarie






« 1 2 3 »
Pagina 2 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii