Home  |  Sitemap  |  Contact


Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Lucru în România
Ecuatia Slabirii
Sala Bucuresti
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole EXERCITIILE PENTRU ABDOMEN - DE EVITAT DIMINEATA
Stretching - spate - teorie
DIETE DIFERITE, REZULTATE DIFERITE
CUM TE ANTRENEZI DUPA CE RENUNTI LA TIGARI?
CE SA MANANCI CA SA COMBATI STRESUL SI DEPRESIA
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Teste medicale pentru fotbalisti Fierbinte
Ciprian Stoica este un fotbalist foarte pasionat de ceea ce face si mai ales foarte dornic sa impartaseasca si...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam Exercitii pentru muschii posteriori ai coapselor
DESERT CU FRUCTE
CURS DE NUTRITIE SPORTIVA PENTRU ANTRENORI DE BOX (2008)
CEL MAI PUTERNIC ANTIBIOTIC NATURAL
CSID - Ce trebuie sa faca subponderalii pentru a creste in greutate?
Sunteti aici :: Bucatarie » RATA MARINATA CU LEGUME

RATA MARINATA CU LEGUME


RATA_MARINATA_CU_LEG_36673.jpgIngrediente:

1 piept de rata (aprox 400 g)
250-300 ml vin spumant sec
curry, oregano, busuioc, cimbru
usturoi
1 ardei gras de dimensiuni medii
1 ceapa medie
1 morcov mic
1 cartof
ulei
piper, sare



Preparare marinata:


Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru, dupa gust. Se pun intr-o farfurie adanca si se toarna vinul spumant sec deasupra. Se mai adauga si cativa catei de usturoi (2-3) taiati felii mari.
Se lasa la marinat 2-3 ore.

Preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga fasiile de rata, scurse, impreuna cu ardeiul, ceapa, morcovul si cartoful - taiate felii subtiri. Pieptul de rata se prajeste bine si cand se rumeneste se adauga si sosul de la marinata. Se mai lasa cateva minute (2-3) pe foc mic, sa fiarba.

Reteta oferita de www.bucataria.net

Compozitie nutritionala pentru 100 g preparat:

RATA_MARINATA_CU_LEG_95895.jpg


Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 13752 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 1 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii


(27 Aprilie 2010 12:21) Alexandra a spus

Yummy!


Articole din aceeasi categorie

PIZZA PIZZA
Ingrediente pentru aluat:- 600 g faina- un pliculet drojdie uscata- ...
PRAJITURA CU FRUCTE USCATE PRAJITURA CU FRUCTE USCATE
Ingredientefructe uscate taiate marunt 100 g nuci zdrobite mai mare ...


AYRAN AYRAN
Ayran (se pronunta "airan") este o bautura turceasca traditionala pe baza ...
OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE OSTROPEL DE PUI CU PASTE SI FASOLE
Ingrediente:- 4-6 pulpe de pui- 1 ceapa- 2-4 cartofi- 1 ...


Alte articole despre Bucatarie






« 1 2 3 »
Pagina 2 din 3






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii