Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam REGIMURILE DE SLABIRE CU PUTINI CARBOHIDRATI
TIPURILE SOMATICE
CALCULATOR - RATA METABOLISMULUI BAZAL (RMB)
EXERCITIILE CARDIO DE CARE AI NEVOIE
CATINA, ANTIOXIDANTUL NATURII


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole Emisiuni la Antena 1
HMB
MODIFICARILE MORFOLOGICE
SECRETELE POPOARELOR CARE NU FAC CANCER
CATEVA MODURI DE A ARDE 100 DE CALORII
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Cum ne organizam corect mesele Fierbinte
Sari peste micul dejun, ciugulesti toata ziua, iar seara ti se face foame si “spargi” frigiderul....
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Concursuri » Concurs Nutrivita 2013
Concursuri

Concurs Nutrivita 2013


CONCURSUL A LUAT SFARSIT!

Care este strategia ta de a reduce caloriile din alimentatia zilnica?

Concurs_Nutrivita_fe_7535.jpgCompania Nutrivita impreuna cu Centrul de nutritie Superfit te invita la concurs. Poti castiga unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 100 lei cu care poti cumpara produse pe siteul www.nutrivita.ro sau unul din cele 30 de vouchere de reducere 30%, cu care de asemenea poti sa faci cumparaturi pe acest site.

Alimentele dietetice sau de regim sunt produse special tratate sau preparate, pentru a raspunde nevoilor dietetice corespunzand unei stari fizice sau psihice deosebite, unor boli sau tulburari specifice, incluzand aici si alimentele destinate nou nascutilor si copiilor de varsta mica.

Notiunea de dietetica a evoluat foarte mult de-a lungul timpului: din preistorie si pana astazi, alimentatia s-a transformat considerabil, in timp ce omul a ramas din punct de vedere genetic la fel. Vanatoarea, pescuitul, culesul fructelor au fost inlocuite de culturi de masa si cresteri de animale, avand drept consecinta sedentarismul, aportul de zaharuri lente prin cereale, carne grasa, saruri de conservare si consum. Era industriala a accentuat aceste fenomene aducand mai multe grasimi saturate, zaharuri rapide in detrimentul celor lente, mai putine fibre si mai mult

Alimentele dietetice au inceput sa se afirme pe piata in anii 1980, cand s-a constatat lansarea unui val de produse cu continut redus de grasimi, zaharuri sau alcool. In 1990 s-au pus in valoare profilurile nutritionale si a luat amploare dezvoltarea produselor imbogatite (vitamine, minerale, omega3). In 1995 apare conceptul de "alicament" = "aliment medicament".

Consumatorul roman de astazi este din ce in ce mai informat si educat cu privire la alimentatie si rolul acesteia asupra sanatatii. In plus, din ce in ce mai multe magazine sau lanturi de magazine acorda spatii ample pentru produsele dietetice sau bio iar varietatea de produse locale sau importate creste de la an la an.

Concurs_Nutrivita_fe_43596.pngPentru a intra in concurs tot ce trebuie sa faci este sa "like" paginile Nutrivita si Doctor.info.ro (pe Facebook, bineinteles) apoi sa intri pe formulul www.doctor.info.ro in cateva propozitii care este strategia ta personala de a tine in frau avalansa de calorii si daca folosesti produse dietetice. Pentru a intra pe forum trebuie sa iti faci un cont si sa postezi in topicul dedicat acestui concurs.

Concursul se va desfasura in perioada 15 februarie - 3 martie 2013.

La final se va face tragerea la sorti a celor 3 vouchere de 100 lei si a celor 30 de vouchere de reducere 30%. Castigatorii vor fi anuntati pe forum, apoi vor primi pe email codurile aferente acestor vouchere. Transportul produselor nu este inclus in premiu.

Concurs_Nutrivita_fe_13851.jpgConcurs_Nutrivita_fe_43418.jpg

Detalii despre aceste produse pe www.nutrivita.ro


Concurs Nutrivita 2013








Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii