Cele mai noi articole CINCI ALIMENTE RECOMANDATE ATUNCI CAND AI DIABET
Ce trebuie sa stii despre vizitele tale la stomatolog
Rumalaya gel si Rumalaya forte - solutia naturala pentru durerile musculare si articulare
Silviu Marin
10 BENEFICII SURPRINZATOARE ALE TELINEI
Forum

Sondaj de opinie
  Cum iti alegi medicul? *
La intamplare
De pe Internet
La recomandarea unui cunoscut
La recomandarea medicului de familile
 


Articole din aceeasi categorie
Vezi arhiva de sondaje


Aplicatie site
Goldnutrition
Sala Bucuresti
megaproteine
Slabire.Info.Ro
Ro Club Maraton
Nutritie Sportiva
Medicina Sportiva

Cele mai bine cotate articole CSID - Mentine-te sanatos in timpul iernii
Alimentatia si cresterea in greutate
SHBAM SI UGI, ANTRENAMENTE PENTRU 2013
Stretching - fese - exercitii set 1
Proiectul 42 pentru o sansa
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Add to Google
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Newsletter
abonare dezabonare


Fierbinte
Ecuatia slabirii. Ghid de nutritie si antrenament pentru o viata de calitate Fierbinte
Noua carte a  doctorului Șerban Damian poate deveni un aliat perfect, un ”prieten” apropiat,...
Citeste mai mult


calculator
Iti recomandam LEGATURA DINTRE BOLI SI VIATA INTRAUTERINA
9 MITURI IN CURELE DE SLABIRE
SLABESTE PRIN CRISTALOTERAPIE
REMEDII NATURALE PENTRU REDUCEREA COLESTEROLULUI RAU
Abdomene
Sunteti aici :: Instrumente » VALORILE NUTRITIONALE ALE ALIMENTELOR » Valori nutritionale carne si preparate din carne
VALORILE NUTRITIONALE ALE ALIMENTELOR

Valori nutritionale carne si preparate din carne


Aliment (100 g)

Kilocalorii

Proteine

Lipide

Glucide

Apa %

Carne de vaca slaba

118

21

3

-

74

Carne de vitel slaba

226

18,3

16,3

-

64,3

Carne de vaca grasa

401

22

35

-

74

Carne de porc slaba

143

20,4

6,3

-

72

Carne de porc semigrasa

268

16,5

21,5

-

60,9

Carne de porc grasa

388

15

35

-

49

Carne de oaie slaba

144

20

6,5

-

72

Carne de oaie semigrasa

331

17

28

-

54

Carne de miel

260

18

20

-

62

Carne de gaina slaba

128

20

5

-

73

Carne de gaina grasa

167

19

9,5

-

70

Carne de curca slaba

179

24,5

8,5

-

65,8

Carne de rata

136

19,6

6

-

75

Carne de caprioara

100

20

1,9

-

76

Carne de iepure

98

22

1

-

75

Carne de mistret

114

22

2,4

-

74

Ficat de bovine

146

20

5

4

72

Ficat de porc

146

19

6

3

72

Limba de bovine

207

16

15

0,4

68,4

Rinichi de bovine, de porc

122

18

3

-

76

Sunca presata

324

18,4

26,7

-

52

Parizer, crenvurst, polonez

289

10,1

26,6

-

61

Pate de ficat

160

8,7

12

3,2

76,1



Dr. Serban Damian

Articol supervizat de Dr. Serban DAMIAN, nutritionist sportiv, Centrul de nutritie Superfit
Bookmark and Share
slabut nimic special ok foarte bine supeeeerrrr!!! Voteaza articolul ( Articolul este votat ca supeeeerrrr!!!.)

Acest articol a fost vizualizat de 17863 ori.



Adauga un comentariu Acest articol are 0 comentarii.

Adauga un comentariu

Nume Prenume : *
Email : *
Comentarii : *
Cod verificare : *
Completati codul din imagine (daca nu vedeti codul, apasati pe butonul trimite pentru a se genera alt cod)


Nota : campurile marcate cu * sunt obligatorii


Noutati
28 Noiembrie 2017
Ecuatia slabirii. Ghid de nutritie si antrenament pentru o viata de calitate
Noua carte a  doctorului Șerban Damian poate deveni un aliat perfect, un ”prieten” apropiat,

20 Octombrie 2016
Obișnuiește-ți copiii să consume fructe și legume
Mulți părinți sunt obișnuiți cu scena deja clasică de la masă: copilul lasă legumele în farfurie,

30 Iunie 2016
Energia in timpul efortului si alimentatia - un studiu pe ciclisti
Alimentația este una dintre componentele de maximă importanță ale pregătirii sportive, fiind unul dintre

21 Februarie 2016
Colesterolul și sănătatea
Ce este colesterolul?rnColesterolul este o moleculă grasă (numită „lipid”) care este formată în

31 Ianuarie 2016
Cum apar depozitele de grasime?
Obezitatea si excesul de grasime, la copii si adulti, reprezinta deja boli epidemice care dau nastere altor afectiuni


Vezi toata arhiva de noutati






Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii | Linkuri