Home  |  Sitemap  |  Contact




Iti recomandam Supraponderal sau obez?
Stretching - brate- exercitii set 1
MEDICAMENTUL QNEXA
EXERCITII DE FORTA PENTRU MUSCHII COAPSELOR SI GAMBELOR
Extensia bratelor cu gantera din culcat


Nutritie Sportiva
Sala Bucuresti
Cursuri de nutritie online

Cele mai bine cotate articole DE CE SUNTEM ASA NUMULTUMITI DE VIATA NOASTRA?
Genuflexiuni cu gantere
MEDICAMENTELE CARE TE INGRASA
CUM II INVATAM PE COPII SA MANANCE SANATOS?
MANCAREA SI PERSONALITATEA
PHP Coder - Romania
PHP inside
Hosted by TRIUMF
RSS feed
Ghiduri de sanatate
Informatii si sfaturi practice pentru o viata mai buna.
Ghidul nutritiei
Ghidul scaderii in greutate
Ghidul suplimentelor nutritive
Ghidul exercitiilor de stretching
Ghidul exercitiilor pe mingea gonflabila
Ghidul exercitiilor de forta
Superfit - Consultanta in nutritie si antrenament

Fierbinte
Cum ne organizam corect mesele Fierbinte
Sari peste micul dejun, ciugulesti toata ziua, iar seara ti se face foame si “spargi” frigiderul....
Citeste mai mult


calculator
Cursuri de nutritie online

Sunteti aici :: Concursuri » Concurs Lysi octombrie 2012
Concursuri

Concurs Lysi octombrie 2012


Concursul a luat sfarsit!

 

OMEGA-3 LYSI SUSTINE EFORTUL!

Va invitam la un concurs ce va avea loc in perioada 1-15 octombrie si la care puteti castiga unul din cele 10 premii constand in 2 cutii de OMEGA-3 Lysi.

Concurs_Lysi_octombr_43022.jpgOMEGA-3 Lysi - Ulei Pur de Peste este un supliment alimentar exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora.

Omega-3 Lysi este bogat in acizi grasi polinesaturati, DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), cu concentratia naturala 12% DHA si 18% EPA.

Acizii grasi Omega-3 s-a dovedit ca joaca un rol important in:

- evitarea bolilor de inima si a aritmiilor,
- imbunatatirea circulatiei cardiovasculare,
- normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si colesterolului;
- mentinerea sanatatii articulatiilor, avand efecte antiinflamatoare si de reducere a simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor
- starea de bine a creierului, rezistenta la stress si depresie
- starea de bine a creierului, rezistenta la stress si depresie, stabilizarea dispozitiei
- imbunatatirea functiei cognitive la copii
- cresterea imunitatii si buna functionare a organismului.

Omega-3 sunt foarte importanti pentru oamenii de toate varstele si pentru copii in particular, deoarece joaca un rol esential in dezvoltarea sistemului nervos central (DHA ), precum si in dezvoltarea retinei/ochilor(EPA).
Cercetarile efectuate de specialisti au stabilit ca organismul uman are o mare nevoie de acizi grasi Omega-3, care se regasesc in cca 60% din lipidele din creier, in retina, precum si in mebranele tuturor celulelor, pe care le mentin flexibile si permeabile.

Omega-3 sunt esentiali deoarece nu pot fi produsi de organismul uman, ei trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente alimentare de buna calitate, precum Omega-3 Lysi.
Numeroase studii experimentale subliniaza ca nivelele crescute ale DHA imbunatatesc functiile creierului, cresc atentia si vitalitatea, rezistenta la efort si stress, reduc riscul depresiilor, amelioreaza ADHD, au un impact pozitiv asupra functionarii creierului la persoanele in varsta, avand efecte deosebit de pozitive pentru dezvoltarea functiei cognitive la copii si pentru dezvoltarea lor viguroasa.

Omega-3 sunt importanti inca din perioada prenatala, ultimul trimestru de sarcina, cand se definitiveaza formarea creierului, iar efectele lor complexe se resimt la nivelul intregului organism.

Compania Lysi a ajuns un reper mondial in domeniul lipidelor marine datorita cercetarii si dezvoltarii de produse, timp de peste 40 de ani.
Controlul foarte strict al calitatii este factorul decisiv in dezvoltarea de succes, inproductia si vanzareaproduselor Lysi Ltd. Islanda.

CUM PARTICIPATI LA CONCURS?

1. Dati Like pe Facebook paginilor Lysi Romania si Doctor.info.ro

2. Share acest concurs pe pagina voastra de Facebook.

3. Postati pe forumul doctor.info.ro, in topicul destinat concursului, trei beneficii ale consumului de Omega-3 Lysi. (pentru aceasta trebuie sa aveti un cont activ pe siteul doctor.info.ro)

Cei 10 castigatori ai premiilor constand in 2 cutii de Omega-3 Lysi vor fi trasi la sorti pe data de 15 octombrie. Premiile vor fi expediate acasa sau pot fi ridicate de la sediul Lysi Romania.

Se accepta doar o singura participare pentru fiecare user (si un singur user pentru un IP). Cei care nu respecta aceasta regula nu vor intra la tragerea la sorti.









Homepage | Nutritie | Sanatate | Slabire | Antrenament | Instrumente | Galerie media | Servicii | Contact | Colaboratori | Termeni si conditii